Τίτλο και υπόθεση αποκτά το Prequel του "Kingsman"

Πολλοί κακοί, ένας ήρωας.

Το prequel της σειράς ταινιών "Kingsman" αποκτά τίτλο, ημερομηνία πρεμιέρας και υπόθεση.

Με τον επίσημο τίτλο "The King’s Man", η υπόθεση της ταινίας περιγράφεται ως εξής:

"Μια ομάδα από τυράννους και εγκληματικούς εγκεφάλους έχουν συγκεντρωθεί με σκοπό την έναρξη ενός πολέμου που θα εξαλείψει εκατομμύρια αθώους. Ένας άνδρας πρέπει να προλάβει αυτήν την καταστροφή και να τους σταματήσει. Ανακαλύψτε τις ρίζες της πρώτης μυστικής υπηρεσίας στο 'King’s Man' από τον σκηνοθέτη Matthew Vaughn, το οποίο θα

καταφθάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Φεβρουάριο του 2020".

Παρακάτω ακολουθεί το λογότυπο της ταινίας.

Το λογότυπο του "The King's Man" (μέσω 20th Century Fox και Disney).

Το prequel, θα βασίζεται στην παράδοση της υπηρεσίας Kingsman, καθώς σύμφωνα με τα κόμικ "Secret Service", των Mark Millar και Dave Gibbons, η ανεξάρτητη βρετανική υπηρεσία κατασκοπείας ιδρύθηκε μετά το τέλος του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, από μερικούς από τους πλουσιότερους και πιο ισχυρούς άνδρες στον κόσμο, που έχασαν τους γιους τους στις μάχες. Αυτοί οι άνδρες ήθελαν να χρησιμοποιήσουν τον πλούτο τους – αφού δεν είχαν κληρονόμους πλέον – για να διατηρήσουν την ειρήνη και τη ζωή μετά τις φρίκες του πολέμου. Αναμένουμε να δούμε τους Aaron Taylor-Johnson, Matthew Goode, Gemma Arterton, Tom Hollander, Daniel Bruhl, Charles Dance, Ralph Fiennes και Harris Dickinson. Η ταινία θα κυκλοφορούσε στις 8 Νοεμβρίου 2019, αλλά η ημερομηνία φαίνεται πως άλλαξε, ίσως λόγω της εξαγοράς της Fox από την Disney.

Το κεφάλαιο των Eggsy και Harry, τους οποίους γνωρίσαμε στις δύο προηγούμενες ταινίες, θα ολοκληρωθεί με το "Kingsman 3". O Matthew Vaughn γράφει το σενάριο του και σχεδιάζει να καθίσει πάλι στην καρέκλα του σκηνοθέτη, ενώ η επιστροφή των Taron Egerton και Colin Firth είναι αναμενόμενη.

Δημοσιεύματα θέλουν το σύμπαν του "Kingsman" να ετοιμάζει ταινία, η οποία θα επικεντρώνεται στους Statesmen της δεκαετίας του '90, που γνωρίσαμε στη δεύτερη ταινία και μια τηλεοπτική σειρά, η οποία θα αποτελείται από οχτώ επεισόδια της μίας ώρας.

Μέχρι τότε μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

IGN GreeceChild's Play: Behind the Scenes Feature - "Interactive Buddi"Οι νέες αφίσες της εβδομάδας 10/06 - 16/06Σε συζητήσεις ο Bradley Cooper για τη νέα ταινία του Guillermo del Toro

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα