Τινάζει την «μπάγκα» η Ρεάλ με Νεϊμάρ!

Έτοιμη να κάνει την τεράστια υπέρβαση, δαπανώντας τόσα χρήματα που πιθανόν να μην ξανασυζητηθούν καν στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα είναι η Ρεάλ Μαδρίτης.
Εάν λάβουμε υπόψη το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Marca η «βασίλισσα» της Ευρώπης θέλοντας να ανασυνταχθεί δίνοντας τις δικές της απαντήσεις σε μια δύσκολη χρονιά, είναι έτοιμη να ξοδέψει το ποσό των 400 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Βραζιλιάνου Νέϊμάρ!

Η είδηση αυτή έχει ταρακουνήσει από το πρωί την Ισπανία, το Παρίσι και προφανώς την Βαρκελώνη
όπου και έδωσε αρχικά τα ποδοσφαιρικά του διαπιστευτήρια στα Ευρωπαϊκά γήπεδο ο Βραζιλιάνος επιθετικός.

Οι άνθρωποι της Ρεάλ στο πρόσωπο του Νεϊμάρ βλέπουν την εξιλέωση μετά από μια δύσκολη χρονιά και πλέον εξετάζεται σοβαρά η πρόταση προς την Παρί Σε Ζερμέν ύψους 400 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτησή του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ήδη στην Ιβηρική χερσόνησο βρίσκεται σε μια εντυπωσιακή.. εξέλιξη το συγκεκριμένο ρεπορτάζ όπου κυρίως αναλύονται οι σημαντικοί παράμετροι της ιστορίας η οποία πάντως κάθε άλλο παρά απλή είναι.

Ούτε ο Γαλλικό σύλλογος με τον πάμπλουτο ιδιοκτήτη του δεν έχει σχολιάσει – και γιατί να το κάνει, εξάλλου – ούτε από το περιβάλλον του παίκτη έχει εκφραστεί το οτιδήποτε από την στιγμή μάλιστα που αρκετοί οπαδοί της πρώην ομάδας του και κυρίως οι παράγοντες της Μπαρτελόνα δεν έχουν σταματήσει να τον κατηγορούν για τον τρόπο που έφυγε. Φανταστείτε τι θα γίνει εάν τον δούνε στα «λευκά» της Μαδριλένικης ομάδας!

Αυτό που τονίζουν οι πηγές του ρεπορτάζ είναι πως η Ρεάλ θέλει όχι απλά να ταρακουνήσει τα νερά, αλλά να φτιάξει ένα δυνατό νέο προφίλ σε συνδυασμό με την ανακατασκευή – πείτε το και.. καλλωπισμό – του «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και την ομάδα στην μετά – Κριστιάνο εποχή.
Όλα αυτά ξεκίνησαν το πρωί και είναι βέβαιο πως θα έχουν εντυπωσιακές συνέχειες με τα ποσά, όπως αυτά ακούγονται, να προκαλούν ιλίγγους!
Keywords
Τυχαία Θέματα