Τηλεοπτική μεταφορά αποκτά το "Talented Mr. Ripley" από τον σεναριογράφο του "Schindler's List"

Γιούχου!

Τηλεοπτική μεταφορά θα αποκτήσει η σειρά βιβλίων της Patricia Highsmith, "Talented Mr. Ripley" από τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη και σεναριογράφο Steve Zaillian.

Σύμφωνα με το Deadline, ο Zaillian θα χρησιμοποιήσει και τα πέντε μυθιστορήματα τα οποία φέρουν τους τίτλους "The Talented Mrs. Ripley" (1955), "Ripley Under Ground" (1970), "Ripley’s Game" (1974), "The

Boy Who Followed Ripley" (1980) και "Ripley Underwater" (1991).

Η σειρά θα εξιστορεί τις περιπέτειες του Tom Ripley, ενός νεαρού που προσπαθεί να τα βγάλει πέρα στο Μανχάταν. Προερχόμενος από ένα διαλυμένο σπίτι και μια άπονη θεία, ο Ripley θα συναντήσει έναν πλούσιο επιχειρηματία που θα του αναθέσει να φέρει τον παρτάκια γιο του, Dickie Greenleaf, από την Ιταλία. Σύντομα, ο Ripley θα ενθουσιαστεί με την πλούσια ζωή του Dickie και θα πάθει εμμονή μαζί του.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τα μυθιστορήματα της Highsmith μεταφέρονται στην οθόνη. Την αρχή έκανε η γαλλική ταινία, "Purple Noon" (1960), η οποία είχε σαν πηγή έμπνευσης την ιστορία. Ακολούθησαν το γερμανικό "Ripley’s Game" (1977) με τον Dennis Hopper, το "Ripley's Game" (2002) της Liliana Cavani με τους John Malkovich, Chiara Caselli, Ray Winstone, Dougray Scott και Lena Headey, και το "Ripley Under Ground" (2005) του Roger Spottiswoode με τους Barry Pepper, Jacinda Barrett, Willem Dafoe και Tom Wilkinson.

Αξιοσημείωτο είναι το "The Talented Mr. Ripley" (1999) του Anthony Minghella με πρωταγωνιστές τους Matt Damon στον ομώνυμο ρόλο, Jude Law ως Dickie Greenleaf, Gwyneth Paltrow στον ρόλο της κοπέλας του Dickie, Marge Sherwood, Cate Blanchett ως Meredith Logue και Philip Seymour Hoffman ως Freddie Miles.

Ο Zaillian είναι σεναριογράφος πολλών μεγάλων επιτυχιών, όπως οι "Schindler's List" (1993), για το οποίο κέρδισε Βραβείο Όσκαρ, BAFTA και Χρυσή Σφαίρα Προσαρμοσμένοι Σεναρίου, "Mission: Impossible" (1996), "Hannibal" (2001), "Gangs of New York" (2002), "The Interpreter" (2005), "Moneyball" (2011) και "The Girl with the Dragon Tattoo" (2011). Έχει γράψει και σκηνοθετήσει τα "Searching for Bobby Fischer", "A Civil Action", "All the King's Men" και την τηλεοπτική σειρά του ΗΒΟ, "The Night Of". Αναμένουμε να δούμε τη συγγραφική του δουλειά στην ερχόμενη ταινία του Martin Scorsese, "The Irishman", με τους Robert De Niro και Al Pacino.

Άγνωστο παραμένει σε ποιο κανάλι ή συνδρομητική υπηρεσία θα προβληθεί η σειρά, αλλά δημοσιεύματα θέλουν κανάλια να ξεκινούν πόλεμο στα χάρη της. Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για να μαθαίνετε πρώτοι ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

IGN GreeceΟ James Corden θα παρουσιάσει τα Βραβεία TonyΜακροχρόνιος ο προγραμματισμός της Sony για ταινίες και σειρές της MarvelH Apple ετοιμάζεται να μας αποκαλύψει την τηλεοπτική συνδρομητική της υπηρεσία

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα