Τηλεοπτική επιστροφή για τον Steve Carell στη δραματική σειρά του Apple TV

Άγνωστη παραμένει η ημερομηνία κυκλοφορίας.

H άτιτλη νέα δραματική σειρά της Apple βρήκε τον πρωταγωνιστή της. Ο λόγος για τον Steve Carell, ο οποίος μετά από περίπου οχτώ χρόνια απουσίας από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες, επιστρέφει στη μικρή οθόνη με πρωταγωνιστικό ρόλο.

Σύμφωνα με το THR, ο γνωστός ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από το "The Office" του NBC, θα πρωταγωνιστήσει δίπλα στις Jennifer Aniston

και Reese Witherspoon ως Mitch Kessler, έναν παρουσιαστή πρωινής ενημερωτικής εκπομπής, ο οποίος προσπαθεί να κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινό σε ένα τηλεοπτικό τοπίο που συνεχώς αλλάζει.

Η σειρά θα επικεντρώνεται γύρω από τις καθημερινές προκλήσεις μίας πρωινής εκπομπής στην Νέα Υόρκη και θα βασίζεται στο βιβλίο του Brian Stelter με τον τίτλο "Top of the Morning: Inside the Cutthroat World of Morning TV".

Η Witherspoon θα είναι παραγωγός μέσω της εταιρείας της "Hello Sunshine" και τον τηλεοπτικό και κινηματογραφικό επικεφαλής της, Lauren Levy Neustandter, και η Aniston μέσω της δικής της εταιρείας, Echo Films, και τη συνεργάτιδά της, Kristin Hahn. Θα συνεργαστούν με τον Jay Carson (House of Cards) που θα αναλάβει ρόλο σεναριογράφου, και με τον Steve Kloves ως εκτελεστικό παραγωγό. Η Mimi Leder (ER) θα είναι η σκηνοθέτης και εκτελεστική παραγωγός. Στο εγχείρημα συμμετέχει και ο Michael Ellenberg του HBO με τη νέα του εταιρεία Media Res. Η Kerry Ehrin (Bates Motel, Friday Night Lights) θα είναι εκτελεστική παραγωγός και showrunner, ενώ ο Stelter θα είναι σύμβουλος στη σειρά.

Τον Carell το έχουμε δει σε τρομερούς ρόλους. Έχει δώσει απίστευτες ερμηνείες στα "The Big Short", "Foxcatcher" και "Battle of the Sexes". Αναμένουμε να τον δούμε στο "Beautiful Boy" και "Vice".



Η άτιτλη ακόμα σειρά θα έχει δύο σεζόν των 10 επεισοδίων. Η παραγωγή της θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες στο Λος Άντζελες, αν και άγνωστη παραμένει η ημερομηνία πρεμιέρας.

Η Witherspoon έχει μπει δυναμικά στην παραγωγή και συνεργάζεται με το Apple TV σε δύο άλλα project. Tο "Are You Sleeping", με πρωταγωνιστές τους Aaron Paul, Octavia Spencer και Lizzy Caplan, και μια κωμική σειρά με πρωταγωνίστρια την Kristen Wiig, η οποία θα βασίζεται στο βιβλίο "You Think It, I’ll Say It", μια επικείμενη συλλογή μικρών ιστοριών από την Curtis Sittenfeld.

IGN GreeceΑγνές θέλει τις επερχόμενες σειρές της η AppleΟ Captain America μετακομίζει στην Apple για τη νέα του σειρά"Κατόπιν παραγγελίας" η Hailee Steinfeld σε νέα κωμική σειρά

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα