Θετικό κλίμα με Χριστοδουλόπουλο

Σε καλό δρόμο φαίνεται πως βρίσκεται η υπόθεση της ανανέωσης της συνεργασίας της ΑΕΚ με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, καθώς επιθυμία και των δυο είναι να παραμείνει ο παίκτης και τα επόμενα χρόνια στο ρόστερ της ομάδας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «κιτρινόμαυροι» ετοιμάζουν την πρόταση που θα καταθέσουν στον διεθνή ποδοσφαιριστή, την ίδια στιγμή που ο ίδιος είναι θετικός στο ενδεχόμενο να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Ένωση, καθώς είναι απόλυτα ευχαριστημένος με τον ρόλο του στην ομάδα και τον χρόνο συμμετοχής που έχει.

Η
ΑΕΚ διατηρεί οψιόν ανανέωσης της συνεργασίας της με τον παίκτη για έναν ακόμα χρόνο, με τις απολαβές του να φτάνουν τις 320 χιλιάδες ευρώ. Παρόλα αυτά, οι «κιτρινόμαυροι» σκοπεύουν να προσφέρουν στον Χριστοδουλόπουλο συμβόλαιο συνεργασίας μεγαλύτερης χρονική διάρκειας. Ο παίκτης φέρεται να επιθυμεί τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες οικονομικές απολαβές, που θα φτάνουν τις 400 χιλιάδες ευρώ.

Δημοσιεύματα ήθελαν τον παίκτη να βρίσκεται στο στόχαστρο κινεζικών και αραβικών ομάδων, όμως ο ίδιος επιθυμεί να παραμείνει στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ, κάτι που φαίνεται πως θα παίξει σημαντικό ρόλο στις επαφές, που θα έχει με τη διοίκηση της ομάδας, για την τελική συμφωνία.
Keywords
Τυχαία Θέματα