Θέλει τον Πανιώνιο ο Ράικος

Ο Κωνσταντίνος Ράικος έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Πανιωνίου και ήδη ξεκινάει έλεγχο στην «κυανέρυθρη» ΚΑΕ τις προσεχείς ημέρες. Σύμφωνα με την ανακοίνωσή του, τόσο ο ίδιος, όσο και ο συνεργάτης του Γιώργος Κραββαρίτης δε βρίσκονται μπροστά από κάποιον επιχειρηματία.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση: «Επειδή με κάποια δημοσιεύματα διαστρεβλώνεται η αλήθεια, θα ήθελα να σας ενημερώσω για τα εξής.

H εταιρεία
μου ( KRS ) έχει ξεκινήσει τον έλεγχο της ΚΑΕ Πανιώνιος, για την ακρίβεια, περιμένουμε τα έγγραφα για να ξεκινήσει. Τα χρονικά περιθώρια είναι στενά, ενημερωθήκαμε πριν μια εβδομάδα για την πώληση της ομάδας.

Έχω δείξει προσωπικό ενδιαφέρον για την αγορά και διαχείριση της ομάδας, συμπαίκτης θα είναι στενός συνεργάτης μου, Γεώργιος Κραββαρίτης. Σας διαβεβαιώνω πως ούτε εγώ αλλά ούτε ο συνεργάτης μου είμαστε εφοπλιστές. Ότι η εταιρεία μας έχει πελάτες εφοπλιστές δεν σημαίνει πως θα συμμετέχουν στο εγχείρημα.

Είμαι ένας νέος επιχειρηματίας με όραμα που μόλις πέρασα από μια δύσκολη κατάσταση προσωπική υγείας και οι δύσκολες καταστάσεις με εξιτάρουν.

Έχουμε σχεδιάσει ένα πλάνο επιβίωσής και σταθερότητας για τον Πανιώνιο, αρκεί το budget να μπορούμε να το διαχειριστούμε. Το πλεονέκτημά μας είναι ότι διαθέτουμε ομάδα όπου μπορεί να διαχειριστεί όλο το project.

Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνος Δ. Ράικος».
Keywords
Τυχαία Θέματα