Θέλει ρεβάνς στο απόρθητο «φρούριο»

Ο Παναθηναϊκός Superfoods υποδέχεται την Μπαρτσελόνα (21:00, Novasports1HD) σε ένα κλασικό ευρωπαϊκό ντέρμπι και θέλει να διατηρήσει αλώβητη την έδρα του.

Oι «πράσινοι» είχαν γνωρίσει βαριά ήττα από τους Καταλανούς με 98-71 στον πρώτο γύρο, όμως από τότε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι και η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ είναι η μοναδική που δεν έχει γνωρίσει ακόμα ήττα στην έδρα της για την Euroleague.
Οι «μπλαουγκράνα» μετά από το εκρηκτικό ξεκίνημα υπέστησαν καθίζηση στην συνέχεια, ενώ εσχάτως ξαναβρήκαν την φόρμα τους και προέρχονται από δύο σερί νίκες, ψάχνοντας το «τρία στα τρία» που θα τους ξαναβάλει σε τροχιά πλέι - οφ.

Οι γηπεδούχοι δεν έχουν αγωνιστικά προβλήματα ενώ θα έχουν και την βοήθεια του κόσμου τους, ενώ για τους φιλοξενούμενους θα λείψουν οι Σεραφέν και Σάντερς.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 31 φορές από το 2000 στην διοργάνωση, με την Μπαρτσελόνα να υπερτερεί με 20 νίκες έναντι 11 των «πράσινων». Εντός έδρας ο Παναθηναϊκός έχει επτά νίκες και η Μπαρτσελόνα οκτώ.

Aναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της Euroleague και οι μεταδόσεις των καναλιών Novasports:

21:00 Παναθηναϊκός Superfoods – Μπαρτσελόνα (#PAOFCB), Novasports1HD και ηχητικά στο Novasports.gr
21:05 Μακάμπι Fox Τελ Αβίβ - Μπάμπεργκ, Novasports4HD
21:45 Βαλένθια - Φενερμπαχτσέ, Novasports2HD
21:45 Αρμάνι Μιλάνο – ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Novasports3HD
Keywords
Τυχαία Θέματα