Θέλει Πογκμπά η Γιουβέντους και δίνει δύο παίκτες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Γιουβέντους θέλει να αποκτήσει και πάλι τον Πολ Πογκμπά από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος βρίσκονταν στον σύλλογο από το 2012 έως το 2016.
Ο Γάλλος μέσος είχε αποκτηθεί έναντι 89 εκατομμυρίων λιρών και τώρα η Γιουβέντους θέλει να τον δει να βρίσκεται στο ίδιο ρόστερ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πογκμπά κοστολογείται περίπου 120 εκατομμύρια ευρώ, ποσό το οποίο θεωρείται απαγορευτικό για πολλούς συλλόγους. Η Γιουβέντους, σκοπεύει να προσφέρει τους Ντιμπαλά και Άλεξ Σάντρο για τον Πογκμπα όπως αναφέρουν δημοσιεύματα
στην Αγγλία κάτι που δεν αφήνει αδιάφορη την Γιουνάιτεντ.

Η απομάκρυνση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, θεωρούν πως μπορεί να επηρεάσει τους δύο παίκτες, ώστε ν` αφήσουν το Τορίνο για το Μάντσεστερ ώστε ο Πογκμπά να επιστρέψει στη Γιουβέντους.
Το μοναδικό αρνητικό για τους Ντιμπαλά και Άλεξ Σάντρο, είναι πως η Γιουνάιτεντ, δεν αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας περιόδου, ωστόσο θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και ν` αντιμετωπίσουν κορυφαίους ποδοσφαιριστές.

Βέβαια υπάρχει και η πιθανότητα η Μάντσεστερ να θέλει χρήματα για τον παίκτη και όχι ανταλλαγή και σε αυτή την περίπτωση, η Ρεάλ Μαδρίτης ενδέχεται ν` αποτελέσει τον επόμενο σταθμό του Πογκμπά. Η δυσκολία σε αυτή την περίπτωση, είναι πως για να γίνει αυτή η μετεγγραφή θα πρέπει πρώτα η «Βασίλισσα» να μπορέσει να πουλήσει τον Μπέιλ, κάτι που φαίνεται αρκετά δύσκολο στην παρούσα φάση, με τον παίκτη να μην δείχνει πως θέλει ν` αποχωρήσει. Αν και ο Ζιντάν θέλει τον Πογκμπά στην ομάδα του, προτεραιότητα γι` αυτόν παραμένει ο Αζάρ που κοστολογείται στα 130 εκατομμύρια λίρες.
Keywords
Τυχαία Θέματα