Θέλει να συνεχίσει το σερί

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Χίμκι στην Μόσχα (19:00, Novasports2HD και ηχητικά στο Novasports.gr) και θέλει να συνεχίσει το σερί νικών στις διπλές αγωνιστικές της Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν την Μακάμπι και παραμένουν αήττητοι στις λεγόμενες «διαβολοβδομάδες» της διοργάνωσης. Απέναντι στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, το συγκρότημα του
Γιάννη Σφαιρόπουλου θέλει να επιστρέψει στις εκτός έδρας επιτυχίες μετά τις ήττες σε Κάουνας και Βιτόρια, ώστε να παραμείνει σε τροχιά κατάκτησης του πλεονεκτήματος έδρας.

Πέραν των μακροχρόνιων απουσιών των Τιλί και Αγραβάνη, αμφίβολος για το αποψινό ματς είναι ο Τζαμέλ ΜακΛιν, η συμμετοχή του οποίου μετά τον τραυματισμό του στην μέση απέναντι στους Ισραηλινούς θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Η Χίμκι, που παλεύει για την διατήρηση στην οκτάδα, προέρχεται από νίκη στο Βελιγράδι και θα υποδεχτεί τους «ερυθρόλευκους» έχοντας σε πολύ καλή κατάσταση το κύριο επιθετικό της «όπλο», Αλεξέι Σβεντ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν 5 νίκες σε επτά αναμετρήσεις απέναντι στην ρωσική ομάδα, ενώ έχουν κερδίσει μία φορά στην Μόσχα σε τρεις επισκέψεις.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα και οι μεταδόσεις των καναλιών Novasports:

19:00 Χίμκι – Ολυμπιακός, Novasports2HD και ηχητικά στο Novasports.gr
20:00 Ζαλγκίρις – Βαλένθια, Novasports1HD
21:05 Μακάμπι Fox Τελ Αβίβ – Ερυθρός Αστέρας, Novasports3HD
22:00 Μπαρτσελόνα – Μπάμπεργκ, Novasports1HD
Keywords
Τυχαία Θέματα