Θέλει να μπει με το δεξί ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός θέλει μόνο τη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα, προκειμένου να μπει με το δεξί στην εφετινή Euroleague (20:00 Novasports1HD). Οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να βγάλουν στο παρκέ της «Μιτσίστι Αρένα» στη Μόσχα, τα στοιχεία που δουλεύουν με τον Ντέιβιντ Μπλατ από την αρχή της σεζόν. Ο κόουτς των «ερυθρολεύκων» παραδέχεται πως το έργο της ομάδας του στη συγκεκριμένη
αναμέτρηση δε θα είναι εύκολο, όμως θεωρεί πως οι Πειραιώτες μπορούν να πάρουν τη νίκη.

Το ευχάριστο για τον Μπλατ είναι πως υπολογίζει κανονικά στον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος βρίσκεται στην αποστολή. Από την άλλη πλευρά, οι Ρώσοι ετοιμάζουν μια μίνι εκδήλωση, για να τιμηθεί η μνήμη του Τάιλερ Χάινεκατ, πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν για ένατη φορά στην ιστορία τους στην Euroleague, με τους «ερυθρολεύκους» να μετρούν πέντε νίκες και τους Ρώσους τρεις, στις οκτώ προηγούμενες. Οι ήττες του Ολυμπιακού είναι επί ρωσικού εδάφους, στο οποίο έχει νικήσει μόνο το 2013 (87-82).

Αυτή θα είναι η 19η πρεμιέρα των «ερυθρολεύκων» στη διοργάνωση και στις προηγούμενες μετρούν δώδεκα νίκες και έξι ήττες. Στις εκτός έδρας αναμετρήσεις έχουν τρεις νίκες και πέντε ήττες.
Keywords
Τυχαία Θέματα