Θαλής Θεοδωρίδης: "Θα μείνουμε στην κατηγορία"

Ο Απόλλων γνώρισε στην Τούμπα (7/10) την 6η ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια και παραμένει χωρίς βαθμό στο Πρωτάθλημα, έχοντας πετύχει μόνο ένα γκολ. Στο παιχνίδι της Τούμπας έκανε ντεμπούτο και ο Γιάννης Ματζουράκης. Ο άμεσος συνεργάτης του, Θαλής Θεοδωρίδης (φωτό) μίλησε για την προσπάθεια που γίνεται, για τη μόνη προετοιμασία που γίνεται ήδη στα 3-5 Πηγάδια, για τον Σικαμπάλα ενώ αναφερόμενος στον ΠΑΟΚ είπε ότι έχει προβάδισμα τίτλου. Αναλυτικά.
Για την
προετοιμασία στα 3-5 Πηγάδια: «Επειδή στην ομάδα είχαν έρθει πολλοί παίκτες σε διαστήματα όχι συνετά, δηλαδή όχι τον Ιούνιο, μέχρι τον Σεπτέμβρη παίρναμε παίκτες, θέλουμε να δουλέψουμε πάνω στην φυσική κατάσταση και μας δίνεται η ευκαιρία να το κάνουμε στη διακοπή για τις εθνικές. Είμαστε στα 3-5 Πηγάδια τώρα, για να κάνουμε μια μίνι προετοιμασία».
Για την εικόνα του Απόλλωνα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Είχαμε διαφορετική εικόνα από τα υπόλοιπα παιχνίδια, προσπαθήσαμε να δουλέψουμε πάνω στην τακτική και την ψυχολογία τις τελευταίες τρεις ημέρες, εφαρμόσανε σε μεγάλο βαθμό οι παίκτες μας αυτά που είπαμε, κρατήσαμε καλές αποστάσεις και δεν αφήσαμε τον ΠΑΟΚ να φανεί απειλητικός απέναντί μας. Οι ποδοσφαιριστές μας ήταν πολύ διαφορετικοί, προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε τα δύσκολα συνεχόμενα παιχνίδια που είχε ο ΠΑΟΚ και καθώς ξέραμε ότι μετά το 60′ θα υπήρχε κόπωση στους αντιπάλους μας, θέλαμε να χτυπήσουμε σε αυτό. Η ήττα ήρθε από κάποιες λεπτομέρειες και κάποια ατομικά λάθη που μας στοίχισαν. Θέλαμε να κλείσουμε τους χώρους, να μην αφήσουμε τον ΠΑΟΚ να μας απειλήσει από τον άξονα, θέλαμε να απενεργοποιήσουμε τον Πρίγιοβιτς, δώσαμε βάση στις στημένες φάσεις, όμως αυτές μας πλήγωσαν τελικά».
Για τον Απόλλωνα Σμύρνης: «Υπάρχει ένα αρκετά καλό υλικό, αλλά δεν έχουν δουλέψει όλοι μαζί οι ποδοσφαιριστές. Ο κ. Μαντζουράκης έχει την ικανότητα να δουλεύει με ομάδα που έχουν μέλλον, αλλά έχει και αδυναμίες. Θα κάνουμε την εξαίρεση και θα μείνουμε φέτος στην κατηγορία πιστεύω παρά το κακό ξεκίνημα».
Για τον Σικαμπάλα: «Υπήρξε πολύ μεγάλος παίκτης, όμως σε πολλά θέματα είναι ακόμη πίσω. Αν δουλέψουμε στην τακτική και την φυσική κατάσταση, θα βοηθήσει τον Απόλλωνα».

"Προβάδισμα τίτλου ο ΠΑΟΚ"

Για τα γκολ από τα κόρνερ: «Είναι στα υπέρ του ΠΑΟΚ αυτό, αλλά εμείς αδρανήσαμε, ενώ ξέραμε την κομπίνα στο πρώτο γκολ, όταν σήκωσε το χέρι ο Πέλκας και ο Κρέσπο έκανε το «σκριν» μετά. Το δεύτερο γκολ ήρθε από τον Κρέσπο που πήδηξε αφύλακτος γιατί τον έχασε ο Κονέ που τον μάρκαρε, αλλά αν δεν γινόταν καραμπόλα, θα μπλόκαρε την μπάλα ο Χουάντερσον».
Για τον ΠΑΟΚ: «Μπορεί να μην αρέσει στον κόσμο αυτό, το ότι δεν παίζει όμορφο ποδόσφαιρο ο ΠΑΟΚ και το ότι είναι κυνικός, αλλά είναι πολύ σοβαρός, παίρνει τα αποτελέσματα και με λίγη τύχη, και έχει προβάδισμα έναντι στις υπόλοιπες ομάδες για τον τίτλο. Οι μεταγραφές του δεν έχουν αποδώσει καθόλου ακόμη. Όταν θα φτάσουν στο επιθυμητό οι μεταγραφές, τότε θα δούμε άλλον ΠΑΟΚ».
-ΠΗΓΗ: ARENA FM 89.4
Keywords
Τυχαία Θέματα