Τεν Χαχ: “Καμία ανησυχία για τη δουλειά μου”

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γουνάιτεντ Έρικ Τεν Χαχ, μίλησε για το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ (17/12, 18.30 Novasports Premier League) για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός των Κόκκινων Διαβόλων ανέφερε πως δεν ανησυχεί για το μέλλον του στον πάγκο της ομάδας μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, συμπεριλαμβανομένου και του ευρωπαϊκού αποκλεισμού.

«Δεν υπάρχει καμία ανησυχία. Είμαι εδώ για να κερδίσω και πρέπει να κάνω την ομάδα να παίξει καλύτερα. Μπορεί να παίζεις καλά,

ακόμα και τότε το καλό δεν είναι αρκετά καλό. Και έτσι, τώρα είμαστε ασυνεπείς, οπότε πρέπει να δουλέψω σε αυτό, η ομάδα θα παίξει για μεγαλύτερες περιόδους σε υψηλό επίπεδο. Θα βγάλουμε μια ομάδα που μπορεί να προκαλέσει. Είμαι βέβαιος ότι μπορώ να βγάλω μια ομάδα που μπορεί να κερδίσει εκεί», τόνισε ο Ολλανδός.

Σχετικά με το πολύ μέτριο ξεκίνημα την εφετινή σεζόν, ο Τεν Χαχ πιστεύει ότι «μακροπρόθεσμα το μέλλον για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πολύ καλό.

Αν δείτε πόσους καλούς παίκτες έχουμε στην ομάδα, πόσους καλούς νέους παίκτες έχουμε στην ομάδα που έχουν τη δυνατότητα να παίξουν παγκοσμίως, όταν επανέλθουν οι τραυματίες, η ομάδα θα παίξει καλύτερα».

Όσον αφορά το περσινό συναπάντημα με τη Λίβερπουλ όταν η Γιουνάιτεντ «συνετρίβη» με 7-0, ο Ολλανδός τεχνικός δήλωσε:

«Το έχουμε στη μνήμη μας, αλλά πρέπει επίσης να μάθουμε από αυτό και την Κυριακή μπορούμε να το αποδείξουμε. Νομίζω ότι όλοι έχουν μεγάλο κίνητρο όταν πάνε στο Άνφιλντ. Είναι ένα υπέροχο μέρος για να πάει κάποιος να αγωνιστεί. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο, αλλά νομίζω ότι κάθε κορυφαίος ποδοσφαιριστής θέλει να αντιμετωπίσει αυτήν την πρόκληση».

Keywords
Τυχαία Θέματα