Τέλος ο Γιώργος Σίμος από τον Ιωνικό

Την λύση της συνεργασίας ανακοίνωσε ο Ιωνικός με τον προπονητή Γιώργο Σίμο.

Ο Γιώργος Σίμος ανέλαβε το καλοκαίρι του 2023 την ομάδα της Νίκαιας, ο οποίος δεν άντεξε πάνω από μερικούς μήνες. Με αποτέλεσμα οι δύο μεριές να τραβούν χωριστούς δρόμους το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο Γιώργος Σίμος είπε αντίο στην οικογένεια του Ιωνικού, λέγοντας ότι θα ήθελε ο σύλλογος να πετύχει τους στόχους που έθεσε

στην αρχή της σεζόν.

Θυμίζουμε πως ο 45χρονος τεχνικός, είχε αναλάβει καθήκοντα στον Ιωνικό τον περασμένο Ιούλιο, μετρώντας σε αυτό το διάστημα 13 αγώνες στο πρωτάθλημα της Super League 2, με πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, ενώ για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας γνώρισε τον αποκλεισμό από την παλιά του ομάδα, την Athens Kallithea.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιώργο Σίμο. Ο κόουτς ανέλαβε την ομάδα σε μια δύσκολη περίοδο, με τέσσερα δελτία δίνοντας αγώνα για να τη βοηθήσει να πατήσει και πάλι στα πόδια της και να πρωταγωνιστήσει στη Super League 2, με μοναδικό στόχο την άνοδο στην πρώτη τη τάξει κατηγορία.

Η οικογένεια του Ιωνικού, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον Γιώργο Σίμο για το ήθος και τον επαγγελματισμό που υπέδειξε όλο αυτό το διάστημα. Κόουτς, ευχόμαστε υγεία και κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.

Keywords
Τυχαία Θέματα