Τέλος ο Μπάουμαϊστερ... ανέλαβε ο Γκάγερ την Αντμίρα

Μετά την ήττα από την Ραπίντ Βιέννης με 2-0 η διοίκηση της Αντμίρα αποφάσισε να διακόψει την συνεργασία της με τον κόουτς Ερνστ Μπάουμαϊστερ! Ανακοινώθηκε άμεσα ο αντικαταστάτης που είναι ο Ράινερ Γκάγερ!

Η Αντμίρα έπεσε στην τελευταία θέση της Αυστριακής λίγκας μετά την ήττα από την Ραπίντ Βιέννης! Είναι χωρίς νίκη για τέσσερις αγώνες και δεν έχει σκοράρει στους τελευταίους τρεις! "Ήταν προαποφασισμένο. Αναλύσαμε όλα τα δεδομένα! Η ομάδα δεν βελτιώνεται ενώ για να λέμε και την αλήθεια τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θέλαμε" δήλωσε μετά το ματς με
την Ραπίντ ο γενικός διευθυντής Αμίρ Σαπουρζάντε!

Ο Μπάουμαϊστερ βρισκόταν στην Αντμίρα από το 2015! Ήταν στον πάγκο μαζί με τον Όλιβερ Λέντερερ την σεζόν 15/16 και οδήγησαν την ομάδα σε Ευρωπαϊκή έξοδο! Την σεζόν 16/17 έγινε τεχνικός διευθυντής του συλλόγου. Τον Σεπτέμβριο του 2017 ανέλαβε την ομάδα μετά την αποχώρηση του Νταμίρ Μπούριτς για την Γερμανία και την Γκρόιτερ Φιρτ.

Νέος προπονητής ανακοινώθηκε ο Ράινερ Γκάγερ. Ο 54χρονος ήταν μέχρι πρότινος προπονητής στις ακαδημίες της Νυρεμβέργης! "Ανυπομονώ για την πρόκληση. Έχουμε νεανική ομάδα με προοπτική. Η ομάδα δουλεύει με παίκτες των ακαδημιών και αυτό μου αρέσει. Πρέπει να φτιάξουμε την ψυχολογία μας για να επιβιώσουμε" δήλωσε ο νέος κόουτς!
Keywords
Τυχαία Θέματα