Τα πλάνα του Λεμονή για τον Λεβαδειακό

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό το Σάββατο στο γήπεδο Καραϊσκάκη για την ενδέκατη αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι έχουν δύο βαθμούς περισσότερους από την εντυπωσιακή φέτος ομάδα της Βοιωτίας και φιλοδοξούν να αλλάξουν προς όφελός τους τα δεδομένα στην κορυφή της βαθμολογίας έως και το φινάλε του πρώτου γύρου.

Εντός έδρας οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν πετύχει τρεις νίκες επί της ΑΕΛ,
του ΠΑΟΚ και του Πλατανιά, έφεραν ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης και ηττήθηκαν από τον Ατρόμητο. Από την άλλη πλευρά, ο Λεβαδειακός έχει δώσει τέσσερις εκτός έδρας αγώνες, έχοντας ηττηθεί μόνο από την ΑΕΛ στην 9η αγωνιστική. Ήρθε ισόπαλος με τον Παναθηναϊκό και τον ΑΟΚ, ενώ νίκησε τον Παναιτωλικό.

Ο Τάκης Λεμονής δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Ρομάο, τον ανέτοιμο Οτζίτζα, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Μπεν, Εμενίκε, Νικολάου, Ανδρούτσος, Βούκοβιτς, Μίλιτς, Ζντιέλαρ, Σκαφίδας. Από την πλευρά του, ο Ζοζέ Ανιγκό έχει εκτός πλάνων του τον τιμωρημένο Νιάσε και τον τραυματία Μπραντάο.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού προσανατολίζεται να έχει στο αρχικό σχήμα τους Προτό, Ελαμπντελαουί, Ενγκελς, Σισέ, Κούτρη, Ταχτσίδη, Ζιλέ, Σεμπά, Φορτούνη, Μάριν και Ανσαριφάρντ. Στην αποστολή είναι και οι Καπίνο, Χουτεσιώτης, Μποτία, Φιγκέιρας, Μάρτινς, Καρσελά, Πάρντο και Τζούρτζεβιτς. Ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό θα διεξαχθεί το Σάββατο στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Θα αρχίσει στις επτά και μισή το βράδυ και θα μεταδοθεί απευθείας από το novasports2HD.
Keywords
Τυχαία Θέματα