Τα πλάνα του Λεμονή για το Αγρίνιο

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται το Σάββατο τον Ολυμπιακό στο Αγρίνιο σε μία άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Μάκη Χάβου που βρίσκεται στη 12η θέση της βαθμολογίας, εντός έδρας έχει δύο νίκες επί του Παναθηναϊκού και της ΑΕΛ, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες σε έξι ματς. Από την άλλη πλευρά, μακριά από το
Καραϊσκάκη οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν τρεις νίκες, έφεραν μία ισοπαλία και γνώρισαν δύο ήττες.

Ο Τάκης Λεμονής δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα στον καταρτισμό της ενδεκάδας και αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με το σχήμα που χρησιμοποίησε στον αγώνα της περασμένης Τρίτης με τη Γιουβέντους στο Φάληρο. Εκτός αποστολής έχουν μείνει οι Μπεν (ταλαιπωρείται από ίωση), Εμενίκε, Ανδρούτσος και Βούκοβιτς.

Αναφορικά με την ενδεκάδα, ο 57χρονος τεχνικός προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει τους Προτό, Ελαμπντελαουί, Ενγκελς, Σισέ, Κούτρη, Ρομαό, Ταχτσίδη, Πάρντο, Φορτούνη, Μάριν και Ανσαριφάρντ. Στην αποστολή είναι και οι Χουτεσιώτης, Γιάννης Αγγελόπουλος, Μποτία, Τζούρτζεβιτς, Φιγκέιρας, Ζιλέ, Μάρτινς, Νικολάου, Οτζίτζα Οφόε, Σεμπά.

Ο αγώνας του Παναιτωλικού με τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί το Σάββατο στο Αγρίνιο. Θα αρχίσει στις επτά και μισή το βράδυ και θα μεταδοθεί απευθείας από το novasports2HD.
Keywords
Τυχαία Θέματα