Συνεχίζονται οι επισκέψεις ανθρωπιάς …

Οπως και χτες, έτσι και σήμερα, αντιπροσωπεία της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ, επισκέφτηκε νοσοκομείο χαρίζοντας δώρα, στιγμές και χαμόγελα σε συνανθρώπους μας που τόσο πολύ ανάγκη έχουν αυτά κι ακόμη περισσότερα από όλους μας.

Οπως αναφέρει η ΠΑΕ στη σχετική της ενημέρωση:

«Το παιδικό χαμόγελο είναι ένα από τα σημαντικότερα πράγματα στον κόσμο. Οταν μάλιστα σχηματίζεται σε πρόσωπα παιδιών τα οποία καθημερινά δίνουν μία άδικη και άνιση μάχη τότε αυτά τα χαμόγελα αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη αξία.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ
επισκέφθηκε την Παιδοογκολογική Κλινική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ και μοίρασε δώρα και χαρά, στους μικρούς ήρωες και τις οικογένειες τους. Σε ρόλο Άγιου Βασίλη εμφανίστηκαν οι Λέο Μάτος και Μαουρίσιο , οι οποίοι έδωσαν δώρα, υπέγραψαν αυτόγραφα, ενώ δεν σταμάτησαν να φωτογραφίζονται με τα παιδιά, τα οποία είχαν την ευκαιρία να κάνουν ένα μικρό διάλειμμα από την δύσκολη καθημερινότητά τους.

Τους ποδοσφαιριστές υποδέχθηκε ο αναπλητωτής καθηγητής ΑΠΘ και Διευθυντής της Β’ Παιδοογκολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, Ανδρέας Γιαννόπουλος, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του PAOK TV».
Keywords
Τυχαία Θέματα