Συνάντηση Τσίπρα – Κασσελάκη: “Να χαρείς δίχως ενοχές” – Χαμόγελα και ατάκες για NBA και μπέιζμπολ

Πρώτη επίσημη συνάντηση ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, είχε σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης, με τον τέως αρχηγό του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, με τον Αλέξη Τσίπρα να στέλνει μήνυμα για ενότητα και συντροφικότητα.

Κατά την είσοδό του στο γραφείο του τέως προέδρου, ο Αλέξης Τσίπρας

ευχήθηκε θερμά συγχαρητήρια στον Στέφανο Κασσελάκη. “Εύχομαι να είσαι σιδεροκέφαλος. Έτσι λέμε εμείς εδώ”, είπε αρχικά.

“Να χαρείς αυτές τις μέρες δίχως ενοχές, να ξέρεις όποιος μπαίνει στην πολιτική, οι χαρές δεν είναι περίσσιες και οι δυσκολίες είναι πολλές. Μετά να αφοσιωθείς στην παρακαταθήκη που υπάρχει. Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σε δυσκολίες μεγάλες. Με ενότητα και συντροφικότητα κρατάω μια φράση που είπες ότι στους συντρόφους. Ο δεύτερος είναι πρώτος δεν είναι όπως το NBA”, συνέχισε ο κ. Τσίπρας με τον Στέφανο Κασσελάκη να του απαντά πως μάλλον βλέπει περισσότερο NBA απ’ ότι ο ίδιος.

“Εγώ δεν μπορώ να παρακολουθήσω μπέιζμπολ”, απάντησε από την πλευρά του ο Αλέξης Τσίπρας.

“Στους πολέμους ο πρώτος είναι ο πρώτος και δεύτερος δεν είναι τίποτα στους συντρόφους ο πρώτος είναι ο πρώτος και δεύτερος είναι πρώτος έτσι έτσι”, κατέληξε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ολόκληρος ο διάλογος

Από όλο αυτό κρατάω το
"Σε ευχαριστώ πολύ ΠΡΟΕΔΡΕ" pic.twitter.com/rSUHRa40tD

— Γιάννα (@re_ai_sixtir) September 25, 2023

Ο κ. Κασσελάκης μπήκε στο κτίριο της Βουλής, μαζί με τον στενό του συνεργάτη, ναύαρχο εν αποστρατεία και βουλευτή επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελο Αποστολάκη και τον Βασίλη Κόκκαλη.

Σημειώνεται πως αμέσως μετά τη συνάντηση που θα έχει στη Βουλή ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Αλέξη Τσίπρα θα μεταβεί στην Κουμουνδούρου και εκεί θα τον υποδεχθεί ο Νίκος Παππάς.

Με το μετρό στο Σύνταγμα ο κ. Κασσελάκης

Ο Στέφανος Κασσελάκης, έφτασε στο Σύνταγμα με το μετρό και τον σύντροφό του , Τάιλερ. Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε με πολίτες στο σταθμό του μετρό κατά την άφιξή του και σε αυτούς που τον αποκάλεσαν “κ. Κασσσελάκη” ζήτησε να τον λένε “σκέτο Στέφανο”, ενώ έβγαλε selfie με όσους το ζήτησαν, χωρίς να αφήνει εκτός τον σύντροφό του.

Ο Στέφανος Κασσελάκης νωρίτερα, μίλησε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν κάτω από το σπίτι του, προαναγγέλοντας ότι σχεδιάζει να βάλει μονάδες στο κινητό του μέχρι να το αλλάξει σε συμβόλαιο.

“Πάω στο Σύνταγμα, πάω να βάλω μονάδες στο κινητό μου. Θα αλλάξω συμβόλαιο. Το απόγευμα θα πάω στο γυμναστήριο. Να είστε καλά. Εκτιμώ το λειτούργημά σας και μία ημέρα θα το κάνετε χωρίς επιρροή από κυβερνήσεις”, είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: THE TOC

Keywords
Τυχαία Θέματα