Συλαϊδόπουλος: «Ας είναι αυτό το τρόπαιο η απαρχή να πιστέψουν οι Έλληνες στους Έλληνες»

Ο “αρχιτέκτονας” της επιτυχίας του Ολυμπιακού, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος μίλησε για την ποιότητα που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

“Πρωταθλητές Ευρώπης! Δεν ξέρω εάν μπορούμε να κατανοήσουμε τι ακριβώς έχουμε κάνει. Είμαστε 10 εκ. Έλληνες

Δίκαια είμαστε πρωταθλητές, αποδείξαμε πως υπάρχει ελληνικό ποδόσφαιρο, μεθοδική δουλειά, πρέπει να πιστέψουμε στα νέα παιδιά.

Ας είναι αυτό η απαρχή να πιστέψουν

οι Έλληνες στους Έλληνες.

Το αφιερώνω στα παιδιά, μια ομάδα με δυνατό χαρακτήρα, είμαστε πολύ δεμένοι, στον πρόεδρο που έχει επενδύσει χρόνο και χρήμα και φυσικά στην οικογένειά μου, έχουμε τεράστιες θυσίες για να είμαι εδώ εγώ.

Στο ημίχρονο τους είπα πως υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλάνο, τους είπα πως απομένουν 45 λεπτά και μετά δεν μπορούμε να γυρίσουμε το χρόνο πίσω και από τη στιγμή που είμαστε καλύτεροι πρέπει να πάρουμε το τρόπαιο.

Το τρίτο γκολ ήταν το κερασάκι στην τούρτα, αλλά γενικά ήταν μια φοβερή παράσταση, και στις 4 φάσεις του παιχνιδιού ήμασταν πολύ καλοί, ευχαριστώ το τεχνικό επιτελείο, είναι μια δικαίωση για όλους μας.

Μετά το παιχνίδι με τη Λέτσε έβλεπα κάτι δυνατό στην ομάδα.

Η ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού έχει βρει τον δρόμο της, είμαστε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ευρώπης, πιστεύω πως μπορούμε να βρεθούμε σε δεύτερο τελικό.

Για την εθνική Ελλάδας το μόνο που μπορώ να πω είναι πως αυτή η γενιά ποδοσφαιριστών δικαιούται να βρεθεί σε μεγάλη διοργάνωση”.

Keywords
Τυχαία Θέματα