Συγκρατημένη αισιοδοξία για Μολέντο

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του Ροντρίγκο Μολέντο και οι ιθύνοντες της ομάδας, προσπαθούν να πείσουν τον παίκτη, να συνεχίσει την καριέρα του στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η τροπή που πήραν οι επαφές της Ιντερνασιονάλ με τον Παναθηναϊκό, δίνει τη δυνατότητα στους ιθύνοντες
του ΠΑΟΚ να έχουν νέες επαφές με τον έμπειρο αμυντικό. Σε αυτές θα προσπαθήσουν να έρθουν σε συμφωνία μαζί του, έτσι ώστε να τον αποκτήσουν άμεσα, προσφέροντας στους «πράσινους» πέρα από χρήματα και έμψυχα ανταλλάγματα.

Παράλληλα, οι «ασπρόμαυροι» εξετάζουν και την περίπτωση του Χατσερίδι για το κέντρο της άμυνας. Ο ομογενής αμυντικός κοστολογείται με δυο εκατομμύρια ευρώ από τη Ντιναμό Κιέβου, ποσό που θέλει να ρίξει ο «Δικέφαλος» του Βορρά, μέσω των διαπραγματεύσεων. Τέλος, στη λίστα των ιθυνόντων του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει συμπεριληφθεί και το όνομα του Ενέα Μιχάι. Ο αμυντικός του Παναιτωλικού φέρεται να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των «ασπρόμαυρων», οι οποίοι εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτησή του, τις προσεχείς ημέρες.
Keywords
Τυχαία Θέματα