Συγκέντρωση ζητάει ο Λουτσέσκου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ζητάει από τους παίκτες του να μείνουν ανεπηρέαστοι από την ατμόσφαιρα που θα υπάρξει το βράδυ της Κυριακής στο γήπεδο της Τούμπας, προκειμένου να πάρουν τη νίκη στο ματς με τον Ολυμπιακό. Ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε στους «ασπρόμαυρους» πως δεν πρέπει να παρασυρθούν από τον ενθουσιασμό των φιλάθλων και πως θα πρέπει να ακολουθήσουν το πλάνο τους.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δε θέλει σε καμία περίπτωση να μπουν οι παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, χωρίς να δώσουν
ιδιαίτερη προσοχή σε αυτά που τους ζητάει τις τελευταίες ημέρες. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ θέλει από τους ποδοσφαιριστές του προσοχή και συγκέντρωση, καθώς θεωρεί πως αυτά θα είναι τα στοιχεία που θα κρίνουν το ματς με τον Ολυμπιακό.

Σχετικά με τα πλάνα του Λουτσέσκου για το βασικό σχήμα, όλα δείχνουν πως ο Πασχαλάκης θα καθίσει στην εστία του ΠΑΟΚ, με τους Βαρέλα και Κρέσπο στο κέντρο της άμυνας. Οι Βιεϊρίνια και Μάτος θα είναι οι δυο μπακ, με τους Μαουρίσιο και Σάκχοφ να αποτελούν το δίδυμο στη μεσαία γραμμή. Οι Πέλκας, Μακ και Λημνιός αναμένεται να είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Πρίγιοβιτς στην κορυφή της επίθεσης.
Keywords
Τυχαία Θέματα