Στρέλνιεκς: «Ο προπονητής απαιτεί να παίζουμε ως ομάδα» (video)

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς τόνισε μετά τη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα πως ο προπονητής απαιτεί όλοι οι παίκτες να παίζουν σαν ομάδα.

Αναλυτικά:

«Είναι πολύ νωρίς ακόμα αλλά προσπαθώ να κάνω το καλύτερο, πρέπει όμως να προσαρμοστώ λιγάκι ακόμα και ακόμα πρέπει να τακτοποιηθώ και να βελτιώνομαι μέσα στην προπόνηση. Ο προπονητής απαιτεί να είμαστε μια ομάδα και να δουλεύουμε στα ριμπάουντ και να παίζουμε επιθετική άμυνα. Αυτός είναι και ο λόγος που έχουμε καλή πορεία. Υπάρχουν ακόμα τα «παράθυρα» της FIBA για τα προκριματικά
οπότε δεν ξέρουμε ακόμα εάν θα προκριθούμε, έχουμε παιχνίδι τη Δευτέρα οπότε προς το παρόν θα είμαστε στο γήπεδο.

Ο αντίπαλος έχει καλούς παίκτες, ποιοτικούς, μόνο τον Ρότσεστι δεν μπορέσαμε να περιορίσουμε σήμερα αλλά τους άλλους τους κλείσαμε. Όλοι μας προσφέρουν μεγάλη βοήθεια, κάθε μέρα για να μπορέσουμε να προσαρμοστούμε γιατί η ομάδα έχει ανάγκη όλους τους παίκτες. Μου αρέσουν και οι δύο θέσεις που αγωνίζομαι τόσο ως πόιντ γκαρντ όσο και ως σούτινγκ γκαρντ. Μου αρέσει να έχω την μπάλα στα χέρια μου, όταν την έχω και μπορώ να την πασάρω τότε έχω αυτοπεποίθηση. Για κάθε προπονητή έχει σημασία η άμυνα, όλοι οι προπονητές θέλουν οι παίκτες να παίζουν άμυνα αλλά εδώ στον Ολυμπιακό η πίεση για άμυνα είναι ακόμα μεγαλύτερη».
Keywords
Τυχαία Θέματα