Στόχος η νίκη για πολλούς λόγους...

Τότεναμ και Μπαρτσελόνα δίνουν ραντεβού στο Λονδίνο για την δεύτερη αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Δύο ομάδες που δεν περνάνε και τις καλύτερες ημέρες τους.

Η ήττα από την Ίντερ στην πρεμιέρα ήταν η τρίτη στη σειρά σε όλες τις διοργανώσεις, αφού είχε χάσει από Γουότφορντ και Λίβερπουλ στο Champions League. H πίεση αυξήθηκε για τον Μαουρίσιο Ποκετίνο που ψάχνει νέα αρχή στην διοργάνωση απέναντι στην ντεφορμέ

Μπαρτσελόνα.

Τα ''σπηρούνια'' κατάφεραν να καλύψουν το χαμένο έδαφος μετά τα τρίποντα κόντρα σε Μπράιτον και Χάντερσφιλντ, ενώ πήραν και την πρόκριση στα πέναλτι με την Γουότφορντ.

Μετά από τρεις εβδομάδες οι Λονδρέζοι επιστρέφουν στο ''Wembley'' για να αντιμετωπίσουν τους Καταλανούς, έχοντας ακόμα ζωντανές στις μνήμες τους το θρίαμβο απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης πριν από 13 μήνες (3-1). Μια νίκη που τους έδωσε την πρόκριση στους ‘’16’’ όπου αντιμετώπισαν τη Γιουβέντους και το ευρωπαϊκό τους ταξίδι σταμάτησε πάνω στους Ιταλούς.

Η Τότεναμ έφτασε ημιτελικά την περίοδο 2010-2011 και παίζει στους ομίλους για τρίτη σερί σεζόν.

Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο δεν θα έχει στην διάθεση του τον Ντέλε Άλι , ενώ προβλήματα αντιμετωπίζουν επίσης οι Έρικσεν, Βερτόνγκεν, Ντεμπελέ και Λιορίς. Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Φορμ με τον Πάολο Γκασανίγκα να ξαναπαίρνει θέση κάτω από τα δοκάρια.

Πιθανή 11αδα:
Γκασανίγκα, Βερτόνγκεν, Αλντερβαϊρελντ, Τρίπιερ, Ντέιβις, Ντεμπελέ, Ντάιερ, Μόουρα, Έρικσεν, Λαμέλα, Κέιν

Σε παρόμοιο φεγγάρι και οι ‘’μπλαουγκράνα’’ που έχουν τρία αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα μετά την νίκη τους στην πρεμιέρα με την PSV. Στο Καμπ Νόου ο Μέσι άρχισε το φετινό θεσμό με χατ-τρικ. Ήταν το 8ο για τον Αργεντινό στη διοργάνωση ξεπερνώντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ακολούθησαν ισοπαλίες με Χιρόνα και Μπιλμπάο στην έδρα της, ενώ έχασε από τη Λεγανές μακριά από το Καμπ Νόου. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε προσπάθησε να κάνει rotation αλλά δεν του βγήκε με τον Μέσι να δηλώνει πως η ομάδα χρειάζεται βελτίωση στην άμυνα και τους οπαδούς να κατηγορούν τον Βάσκο τεχνικό για την μη χρησιμοποίηση του Βραζιλιάνου Μάλκομ (φετινό απόκτημα από τη Μπορντο).

Η ομάδα πέρσι πήρε το πρωτάθλημα για τρίτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια αλλά η Ευρώπη είναι προτεραιότητα και καημός...

Η Μπαρτσελόνα ταξιδεύει χωρίς τους Σέρχι Ρομπέρτο και Σάμουελ Ουμτιτί που είναι τραυματίες, με τους Σεμέντο και Λενγλέ να παίρνουν φανέλα βασικού. Σκέψεις υπάρχουν και για τη χρησιμοποίηση του Αρτούρο Βιδάλ στο κέντρο, κάτι που σημαίνει πως ο Ουσμάν Ντεμπελέ θα μείνει στον πάγκο.

Πιθανή 11αδα:
Τερ Στέγκεν, Σεμέντο, Λενγλέ, Πικέ, Άλμπα, Μπουσκέτς, Κοουτίνιο, Ράκιτιτς, Βιδάλ, Μέσι, Σουάρες

Ντεφόε και Γκουντγιόνσεν από παλιά αναμέτρηση των δύο συλλόγων

Keywords
Τυχαία Θέματα