Στο άπειρο θα ταξιδέψουμε με το "The Orville" για ακόμα μια σεζόν

Γιούχου!

Ανανέωση για 3η σεζόν δέχεται η κωμωδία επιστημονικής φαντασίας του Fox, "The Orville".

Σύμφωνα με το Variety, η δεύτερη σεζόν συγκέντρωσε 3,16 εκ. θεατές ανά επεισόδιο. Το φινάλε προβλήθηκε στις 25 Απριλίου, ενώ η σεζόν αποτελούνταν από 14 επεισόδια στο σύνολο. Άγνωστη παραμένει η ημερομηνία πρεμιέρας και ο αριθμός των επεισοδίων για την 3η σεζόν.

Η σειρά είναι δημιουργία του Seth MacFarlane. Ο MacFarlane εκτός των άλλων πρωταγωνιστεί και ως καπετάνιος του USS Orville,

ενώ το υπόλοιπο cast πλαισιώνουν οι Adrianne Palicki, Scott Grimes, Penny Johnson Jerald, Peter Macon, Halston Sage, J Lee, Mark Jackson και Chad Coleman.

Στην εκτέλεση της παραγωγής συναντάμε τους MacFarlane, Brannon Braga (Terra Nova), David A. Goodman (Family Guy), Jason Clark (“Ted”) και τη Liz Heldens (Mercy). Η σειρά εξιστορεί τις περιπέτειες του USS Orville, ενός μικρομεσαίου ερευνητικού σκάφους, το οποίο αποτελείται από γήινους και εξωγήινους. Λαμβάνει χώρα στον 25ο αιώνα και παρακολουθούμε το πλήρωμα καθώς προσπαθεί να ισορροπήσει την προσωπική και επαγγελματική τους ζωή.

Το "The Orville" θα αποκτήσει τη δική της μίνι σειρά κόμικ τεσσάρων τευχών από την Dark Horse Comics στις 17 Ιουλίου. Τη συγγραφή του έχει αναλάβει ο σεναριογράφος και εκτελεστικός παραγωγός της σειράς, David A. Goodman, σε σχέδιο του David Cabeza και χρωματισμό του Michael Atiyeh. Η ιστορία του θα καλύπτει το κενό μεταξύ πρώτης και δεύτερης σεζόν και θα διαδραματίζεται σε δύο ιστορίες.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματoγραφικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN Greece To Orville θα ταξιδέψει στα κόμικ της Dark Horse SDCC 2018: Απολαύστε το trailer για την 2η σεζόν του Orville The Orville: Καθυστερεί η 2η σεζόν του ενώ ίσως δει crossover με το "Family Guy"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα