Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του Παναθηναϊκού

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προετοιμάζει την ομάδα του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ενώ σήμερα το βράδυ θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει τηλεοπτικά την προσεχή αντίπαλο του Παναθηναϊκού σε ένα ακόμα επίσημο ματς, καθώς η Μπράγκα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Τσάβες για το πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Ο Σέρβος τεχνικός ίσως δει κάποιες λεπτομέρειες για την αγωνιστική συμπεριφορά των πορτογάλων και στην συνέχεια

να κάνει τις αναλύσεις του στους ποδοσφαιριστές.

Ο τελευταίος για την συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει δικαίωμα να κάνει κάποιες αλλαγές στη λίστα με τα ονόματα που θα απαρτίζουν την αποστολή και δεν αποκλείεται μέχρι τις 22 Αυγούστου που έχει δικαίωμα, να συμπεριλάβει στην λίστα και το νέο απόκτημα των πράσινων Γουίλιαν Αράο, που χθες πέρασε με επιτυχία τα εργομετρικά τεστ.

*Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο νέος χλοοτάπητας που τοποθετήθηκε με έξοδα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Οι εργασίες προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και θεωρείται βέβαιο ότι σε λιγότερο από 10 ημέρες το χορτάρι θα είναι 100% έτοιμο.

*Ανάρπαστα έχουν γίνει τα “μαγικά χαρτάκια”, για τον αγώνα ρεβάνς με την Μπράγκα, που θα γίνει στο ανακαινισμένο ΟΑΚΑ και όπως όλα δείχνουν στην συγκεκριμένη αναμέτρηση θα διατεθούν περισσότερα από 50.000 εισιτήρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα