Στην κορυφή της δημοτικότητας διακτινίστηκε το "Star Trek: Discovery"

Οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο παρακολουθούν φανατικά.

Από τον Ιανουάριο μέχρι και τις αρχές Μαρτίου του 2018, το "Star Trek: Discovery" κράτησε, σταθερά, τα υψηλότερα νούμερα δημοτικότητας από όλες τις σειρές σε όλα τα κανάλια ροής.

Γνωρίζαμε ήδη πως, η δημοφιλής σειρά του CBS συζητιόταν περισσότερο ακόμα και από τα "The Walking Dead" και "Altered Carbon". Από πρόσφατο δημοσίευμα του VideoInk (μέσω comicbook) μάθαμε ότι ο

κόσμος μιλάει αρκετά για αυτό, και έχει κερδίσει αποδεδειγμένα τις περισσότερες εντυπώσεις του κοινού.

Με το συμπέρασμα να προέρχεται από έρευνα της Parrot Analytics και να στηρίζεται σε στοιχεία από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις βαθμολογίες κοινού και κριτικών και δεδομένα από περιεχόμενα ροής. Φαίνεται πως οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και ακόμα και η Ελβετία έδειξαν ιδιαίτερη αγάπη στη σειρά.

Μετά από αυτή την επιτυχία που κατέγραψε η σειρά, ο David Stapf, πρόεδρος του CBS Television Studios, μίλησε για τη συνεργασία του καναλιού με τον δημιουργό του "Star Trek: Discovery", Alex Kurtzman. "Υπάρχει μία πολύ μικρή λίστα με τους συγγραφείς-παραγωγούς-σκηνοθέτες που κάθε ταινία και τηλεοπτικό στούντιο θα ήθελε να σχετιστεί, και ο Alex και η Secret Hideout ομάδα του είναι πάντα στην κορυφή. Το ταλέντο, το γούστο και η ικανότητα του να καθοδηγεί ένα επιτυχημένο project είναι ασύγκριτο. Ο Alex έκανε αξιοσημείωτη δουλειά για το δικό μας Studio, επτά χρόνια πριν με το "Hawaii Five-0", και είμαστε ευτυχείς που αυτός και η ομάδα του θα συνεργάζονται μαζί μας για πολύ καιρό ακόμη".

Η συγγραφική καριέρα του Alex Kurtzman μετράει φέτος ακριβώς 20 χρόνια. Η πρώτη του δουλειά ως συγγραφέας ήταν για τη σειρά "Hercules" ("Ηρακλής") και, έκτοτε, υπογράφει το σενάριο ταινιών και σειρών που γίνονται πασίγνωστες. Μερικές, μόνο, από τις πιο αξιοσημείωτες είναι οι "The Island" ("Το νησί"), "The Legend of Zorro" ("Ο θρύλος του Ζορρό"), "Mission Impossible 3" ("Επικίνδυνη Αποστολή 3"), "Star Trek", "The Amazing- Spiderman 2" και πολλές ακόμα.

Με την αξεπέραστη δημοτικότητα του "Star Trek: Discovery" να αποτελεί εφαλτήριο, το CBS υπέγραψε με τον Alex Kurtzman μια συμφωνία πέντε ετών ώστε να επεκταθεί η τηλεοπτική μεταφορά του "Star Trek".

Για να μη χάσετε τις αγαπημένες σας σειρές, μη ξεχάσετε να συμβουλευτείτε τον Τηλεοπτικό μας Οδηγό, γραμμένο σε ανθρώπινη γλώσσα και όχι Κλίνγκον.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Read more on [SITE_NAME]Τέσσερις νέες σειρές αναπτύσσονται από τον showrunner του "Star Trek: Discovery"Χωρίς showrunners το "Star Trek: Discovery" εν μέσω παραγωγής του δεύτερου κύκλουΕπιστροφή στις πρωτότυπες στολές για το "Star Trek: Discovery"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα