Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ραγδαίες εξελίξεις – Παραδόθηκε ο τηλεπαρουσιαστής – Φύλλο και φτερό το σπίτι του από την ΕΛ.ΑΣ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος ανέβασε στο διαδίκτυο βίντεο ερωτικού περιεχομένου εν αγνοία των ερωτικών του συντρόφων.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Παραδόθηκε αυτοβούλως νωρίτερα στην αστυνομία ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, o oποίος έφθασε στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης λίγο μετά τις 4 το απόγευμα.

Ο δημοσιογράφος παρέμενε στο σπίτι του, ενώ υπήρχαν συνεννοήσεις με τους αστυνομικούς και τον εισαγγελέα για την παράδοσή

του.

Στο αστυνομικό μέγαρο πήγε με το αυτοκίνητο του, συνοδεία ανδρών της ασφάλειας που ακολουθούσαν με συμβατικό όχημα.

Στη συνέχεια αναμένεται κατ’ οίκον έρευνα και οι υπόλοιπες προβλεπόμενες ενέργειες.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα περάσει το αποψινό βράδυ στο κρατητήριο, καθώς αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα ο οποίος θα του ασκήσει και τη δίωξη.

Το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα, ωστόσο σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση του Αρείου Πάγου, μπορεί να μετατραπεί σε κακούργημα αν το θύμα έχει υποστεί μεγάλη βλάβη.

Σημειώνεται ότι χθες υπέβαλε μήνυση σε βάρος του 23χρονη, καθώς ύστερα από έρευνα αντιλήφθηκε ότι ο Παναγιωτόπουλος είχε αναρτήσει “ροζ” βίντεο με προσωπικές τους στιγμές

Τον παρουσιαστή μετά τη δεύτερη καταγγελία γυναίκας, αναζητούσε η ΕΛΑΣ στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ο παρουσιαστής και μουσικός παραγωγός, γύρω στις 2μμ έφυγε από το σπίτι του, στη Θεσσαλονίκη.

Οι πληροφορίες σύμφωνα με το thes.gr ανέφεραν πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πήγαινε να παραδοθεί καθώς και πως το αυτοκίνητό του ακολουθεί περιπολικό της Αστυνομίας.

Γείτονας του Στάθη Παναγιωτόπουλου: Ολες ήταν πάνω από 25-30 χρονών και ήταν άνετες

Γείτονας του Στάθη Παναγιωτόπουλου, μίλησε επίσης στην κάμερα του Thes.gr δικαιολογώντας για τις πράξεις του τον πρώην συνεργάτη των Ράδιο Αρβύλα.

“Ολες ήταν πάνω από 25-30 χρονών και ήταν άνετες, δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Το έχω δει το βίντεο, μου το έστειλε ένας φίλος μου. Αλλά δεν είδα τίποτα το ιδιαίτερο, ότι έκανε κάτι κακό. Δεν έδωσε ποτέ κανένα δικαίωμα”, είπε χαρακτηριστικά.

Εννέα βίντεο παραμένουν αναρτημένα

Το πρωί της Τετάρτης, ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας μιλώντας στην ΕΡΤ είπε πως αργά το βράδυ της Τρίτης κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.υποβλήθηκε μήνυση

“Μιλάμε για συνολικά 9 βίντεο που ξέρουμε ότι είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο”, δήλωσε ο ίδιος νωρίτερα στον ΑΝΤ1.

Πρόκειται για υλικό από προσωπικές στιγμές με ερωτικές συντρόφους του, που προσφέρεται σε “κοινή θέα”, εν αγνοία τους.

“Εγώ εκπροσωπώ την κόρη φιλικού του ζευγαριού, που όταν είχαν επαφές και έγινε η καταγραφή των προσωπικών στιγμών τους, ήταν σε πολύ νεαρή ηλικία”, προσέθεσε ο δικηγόρος.

Όπως είπε ο Απόστολος Λύτρας, “αυτός ο τύπος έχει θέματα ψυχολογικής και ψυχιατρικής φύσεως και προβλήματα ανασφάλειας, διότι δεν μπορώ να κατανοήσω τον λόγο για να κάνει τέτοιες ενέργειες”.

“Σε ότι αφορά τα θύματα και την “έλξη” για εκείνον, προφανώς έχει παίξει ρόλο η τηλεόραση και η δημοσιότητα του. Έχει εκμεταλλευθεί αυτό που του προσφέρει η αναγνωρισιμότητα του, για να συνάψει τις επαφές” προσέθεσε.

Όπως διευκρίνισε, μένει να φανεί από την έρευνα εάν η ανάρτηση των ερωτικών βίντεο στο διαδίκτυο είχε και οικονομικό όφελος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, λέγοντας πως “αν υπήρξε όφελος και το ποσό είναι άνω των 120.00 ευρώ μιλάμε για κακούργημα”.

Σημείωσε μάλιστα πως “το αδίκημα είναι Αυτόφωρο, δεν έχει σταματήσει το αδίκημα, διαπράττεται κάθε ημέρα. Πρέπει και η Εισαγγελία να λάβει τα μέτρα της”, συμπλήρωσε.

Πληροφορίες, φωτό και βίντεο thes.gr και thesstoday

Πηγή: THETOC

Keywords
Τυχαία Θέματα