Στα λημέρια του PC φαίνεται ότι θα τριγυρίζει το Catherine

Ετοιμάζεται η SEGA.

Ένας ακόμα Ιαπωνικός τίτλος φαίνεται ότι θα βρει τον δρόμο του για τα PC και δεν είναι άλλο από το Cathrine της SEGA.

Έχοντας ανακαλυφθεί από τον RobotBrush, το PC Gamer γράφει πως η SEGA δεν έχει δώσει απάντηση για τις φήμες που δημιουργήθηκαν, αλλά αντίθετα έχουν προσθέσει έναν αγγελιοφόρο-πρόβατο, που προκάλεσε και τις αντιδράσεις.

Το πεδίο των εφιαλτών, όπου λαμβάνει χώρα το μεγαλύτερο

μέρος του Catherine κατοικείται από άλλους ονειροπόλους, όλους τους τύπους, που μοιάζουν με ανθρωπόμορφα πρόβατα. Όπως ο Vincent, ο πρωταγωνιστής, όλοι ανεβαίνουν μια "ύπουλη", μεταβαλλόμενη σκάλα όλη τη νύχτα.

Αναμένουμε να κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση του παιχνιδιού σε PS4 και PSVita φέτος, αλλά όσον αφορά τα PC, δεν γνωρίζουμε ποια έκδοση μπορεί να απολαύσουμε.

Πρόκειται για έναν πολύ περίεργο συνδυασμό από action puzzle παιχνίδι και relationship sim, και ανυπομονούμε να μάθουμε αν θα έρθει και αυτός στα PC, όπως το Bayonetta και το Yakuza.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN GreeceO Βρετανικός Στρατός αναζητά "Binge Gamers"Αγγλία: H gaming βιομηχανία κατακτά το μεγαλύτερο ποσοστό της αγοράς ψυχαγωγίαςΔυναμικό ξεκίνημα για το πρώτο Gameshow Cyprus!

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα