Σπόρτινγκ Χιχόν-Ράθινγκ Σανταντέρ 2-3: Επική ανατροπή ανόδου!

Μια συγκλονιστική μονομαχία ανάμεσα σε Χιχόν και Σανταντέρ έγινε στο Μολινό, με τους πράσινους να φεύγουν με σπουδαίο διπλό κι ενώ βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 2-1 ως το 88ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στο εξάποντο αυτό ματς, η Χιχόν προηγήθηκε με τον Τζούρτζεβιτς στο 24ο λεπτό με τις δύο ομάδες να έχουν κι από ένα δοκάρι κι ενώ ο ρυθμός ήταν αργός και το ματς κλειστό με τις δύο ομάδες ιδιαίτερα προσεκτικές.

Στο δεύτερο όμως όλα άλλαξαν, η Ράθινγκ ρίσκαρε και ισοφάρισε με υπέροχη κεφαλιά του Αράνα στο 63ο λεπτό. Η Χιχόν βγήκε στην αντεπίθεση και κατάφερε να προηγηθεί ξανά με τον

Κάμπος στο 77′ επαναφέροντας τα χαμόγελα στους γηπεδούχους.

Ωστόσο η Σανταντέρ δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και αφού κατάφερε να ισοφαρίσει με γκολ του Αράνα στο 88′ ύστερα από έξοχη συνεργασία με τον Πέξε και τον Μοράντε, εν συνεχεία στο 101′ κέρδισε πέναλτι για χέρι του Βαράν σε σουτ του Γκρενιέ, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Πέκε και το έκανε εύστοχα.

Έτσι η Σανταντέρ με αυτό το διπλό εδραιώθηκε στην εξάδα, ξέφυγε με τέσσερις βαθμούς από την Χιχόν και οι παίκτες της πανηγύριζαν για πολλή ώρα μετά το τέλος του αγώνα με τους 4000 οπαδούς τους αυτή τη σπουδαία νίκη που την κάνει πλέον να ελπίζει βάσιμα σε άνοδο, ιδιαίτερα με αυτόν τον δεύτερο γύρο που πραγματοποιεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα