Σοβαρότητα και ουσία δίνουν πρόκριση στο Λιγκ Καπ και το "Σαν Πάολο" (video)

Μια άλλη αίσθηση έχουν τα ματς του Λιγκ καπ στην Αγγλία με τις ομάδες πλέον όλο και πιο κοντά σε ένα μεγάλο φετινό τους στόχο. Η Μάντσετσερ Σιτι και Άρσεναλ θα κάνουν ορισμένες αλλαγές στο αρχικό τους σχήμα αν και στην περίπτωση των "κανονιέριδων" το αποψινό ματς έχει ένα επιπλέον κίνητρο μετά την απώλεια από την Γουέστ Χαμ πριν από λίγες μέρες στο πρωτάθλημα.
Η Σίτι πραγματoποιεί μια εξαιρετική σεζόν μετρώντας εννέα νίκες σε ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια στην Premier League. Σε ένα
από αυτά επικράτησε με 2-0 στο Λέστερ. Τώρα οι "αλεπούδες" δείχνουν μεγαλύτερες αντιδράσεις έχοντας όμως την ίδια αστάθεια κυρίως στην ανασταλτική τους λειτουργία.
Στο κύπελλο Ιταλίας, η Νάπολι είναι το φαβορί παίζοντας με την Ουντινέζε. Έχει την αύρα της ανώτερης ομάδας όπως όμως και την αδυναμία να προσέχει την άμυνά της όταν προσπαθεί να πιέσει. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν από τους "παρτενοπέϊ" πριν τέσσερις εβδομάδες 0-1 στο Φρίουλι για το πρωτάθλημα, όμως τώρα σε έναν νοκ άουτ αγώνα θα ψάξουν το γκολ όπως έκαναν πριν από τρία χρόνια όταν αποκλείστηκαν σε ανάλογο παιχνίδι στα πέναλτι φτάνοντας ως εκεί με σκορ 2-2.
Αμφίρροπα ματς περιμένουμε στον επαναληπτικό αγώνα του Αγγλικού κυπέλλου ανάμεσα στην Καρλάϊλ και την Τζίλιγχαμ, όπως και στις αναμετρήσεις της Στρανράερ με την Άλμπιον Ρόβερς και την Κάουντενμπιθ με την Στενχάουσμιουρ στις χαμηλότερες κατηγορίες της Σκωτίας.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΟΛΙ :

ΑΓΓΛΙΑ, F.A. Cup (21.45) Carlisle Utd - Gillingham : Goal/Goal (1,60)
ΣΚΩΤΙΑ, League One (21.45) Stranraer - Albion Rovers : Goal/Goal (1,45)
ΟΛΛΑΝΔΙΑ, KNVB Beker (21.45) Willem II - RKC Waalwijk : Over 2,5 (1,42)
ΣΚΩΤΙΑ, League Two (21.45) Cowdenbeath - Stenhousemuir : 2 Draw No Bet (1,27)
ΙΤΑΛΙΑ, Coppa Italia (22.00 Novasports 24 HD) Napoli - Udinese : Goal/Goal (1,70)

ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ :

ΓΕΡΜΑΝΙΑ, DFB Pokal (19.30) Mainz 05 - Stuttgart : 2 Draw No Bet (2,00)
ΑΓΓΛΙΑ, Carabao Cup (21.45 Novasports 5 HD) Arsenal - West Ham : Home to score both halves (2,00)
ΣΚΩΤΙΑ, League One (21.45) Stranraer - Albion Rovers : Over 3,5 (2,35)

ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΙΟ :

ΑΓΓΛΙΑ, Carabao Cup (21.45 Novasports 2 HD) Leicester City - Manchester City : Goal/Goal (1,70)

** Μια και καλή η πρόταση της στήλης χθες με το Over 2.5 στο ματς της Σεντ Πάουλι με την Μπόχουμ (2-1) και καλή τιμή στο (1,85)

** Δείτε πως έγινε αυτό το 1-1 ανάμεσα στην Τζίλιγχαμ και την Καρλάϊλ όπου οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές ευκαιρίες για να προκριθούν κι ας θυμηθούμε πόσο δύσκολα είχε πάρει την πρόκριση η Νάπολι την τελευταία φορά που υποδέχθηκε την Ουντινέζε στο κύπελλο Ιταλίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα