Σοσιεδάδ - Μπαρτσελόνα 1-6: "Μπλαουγκράνα" περίπατος (hls)

Σοσιεδάδ - Μπαρτσελόνα 1-6: "Μπλαουγκράνα" περίπατος (hls)csaranΔευ, 03/22/2021 - 00:18

Η Σοσιεδάδ στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Primera Division υποδέχτηκε στο "San Sebastian" την Μπαρτσελόνα με την ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν να παίρνει μια σημαντική νίκη με ευρύ 6-1.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν συντριπτικά την κατοχή της μπάλας με αποτέλεσμα να ελέγχουν και τον ρυθμό του αγώνα, στο επιθετικό κομμάτι ήταν ουσιαστικοί και χωρίς να δημιουργήσουν πληθώρα ευκαιριών

σημείωσαν 2 τέρματα στο πρώτο ημίχρονο και απέκτησαν ένα πολύ ισχυρό προβάδισμα. Το σκορ άνοιξε ο Γκριεζμάν στο 37ο λεπτό για να έρθει ο Ντέστ 6 λεπτά αργότερα και να διπλασιάσει τα τέρματα των "μπλαουγκράνα".

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπάρτσα ήταν καταιγιστική δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλο της αφού σημείωσε 4 ακόμη τέρματα και μετέτρεψε σε θρίαμβο την αναμέτρηση. Στο 53 σκόραρε και πάλι ο Ντέστ, 2 γκολ από τον Μέσι στο 56 και 89 ενώ είχε μεσολαβήσει το τέρμα του Ντέμπελε στο 71 και το γκολ της τιμής στο 77 από τον Μπαρενετσέα. 

Με αυτήν την νίκη οι Κατάλανοι επέστρεψαν στην δεύτερη θέση με 62 βαθμούς, 4 πίσω από την Ατλέτικο και 2 μπροστά από την Ρεάλ με τους γηπεδούχους να παραμένουν πέμπτοι με 45 πόντους.

Την επόμενη αγωνιστική η Μπαρτσελόνα θα υποδεχτεί την Βαγιαδολίδ και η Σοσιεδάδ την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

 

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Sociedad - Ποδόσφαιρο Barcelona - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Sociedad ΙΣΠΑΝΙΑ Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα η ομάδα του Κούμαν πέρασε με εμφατικό τρόπο από την έδρα της Σοσιεδάδ και επέστρεψε στην δεύτερη θέση της Primera Division. Article publish on Δευ, 03/22/2021 - 00:18 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα