Σοϊλέδης: «Ο Ολυμπιακός να κοιτάξει τα νέα παιδιά» (video)

Ο Άρης Σοϊλέδης μίλησε στον Νίκο Γαβαλά μετά το φιλικό του Ολυμπιακού με την Μποτοσάνι και αναφέρθηκε στην απόδοση των «ερυθρόλευκων» αλλά και την νέα σελίδα στην καριέρα του.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του Novasports ο 27χρονος Έλληνας ακραίος μπακ, που ξεκίνησε την καριέρα του από
τα τμήματα υποδομής των «ερυθρόλευκων»:

Για την Μποτοσάνι: «Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα, πρώτη φορά εκτός ελληνικού κύκλου. Είναι κάτι καινούριο, η ομάδα δεν είναι από τις μεγάλες της Ρουμανίας, είναι μεσαίας κατηγορίας, έχει βλέψεις για να βγει στην Ευρώπη και το Γιουρόπα Λιγκ. Είναι οργανωμένη ομάδα, είμαστε καλά αλλά θέλουμε δουλειά, έχουν έρθει αρκετοί νέοι παίκτες και πρέπει να δουλέψουμε πολύ».

Για το φιλικό με τον Ολυμπιακό: «Ξέραμε ότι είχαμε να παίξουμε με τον Ολυμπιακό, μία πολύ μεγάλη ομάδα. Είναι σε καλύτερη κατάσταση από εμάς απ' ότι είδαμε και στο φιλικό. Χρειαζόμαστε χρόνο γιατί έχουν έρθει πάρα πολλοί νέοι παίκτες. Βέβαια και στον Ολυμπιακό το ίδιο συμβαίνει αλλά τα επίπεδα είναι άλλα, οπότε δεν μπορούμε να συγκρίνουμε».

Για το πώς είδε τον Ολυμπιακό: «Είδα ότι υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες σε σχέση με πέρσι και πολλοί νεαροί Έλληνες παίκτες, κάτι πάρα πολύ καλό. Ο Ολυμπιακός πρέπει να κοιτάξει τα νέα παιδιά του γιατί υπάρχει πάρα πολύ ταλέντο και να τους δώσει ευκαιρίες. Τώρα, όσον αφορά το στυλ ποδοσφαίρου, το παιχνίδι του Ολυμπιακού είναι ίδιο όλα τα χρόνια, με πίεση ψηλά, μεγάλη ομάδα είναι, με κατοχή μπάλας, το περιμέναμε».

Για το πώς βλέπει το νέο πρωτάθλημα: «Ανταγωνιστικό πάντα, ελπίζω αυτή η χρονιά να βγει χωρίς να σταματάει και να ξαναξεκινάει το πρωτάθλημα, να έχουμε ένα πρωτάθλημα με ροή όπως τα κανονικά πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο».

Για τον δικό του στόχο: «Προσωπικός μου στόχος είναι να κάνω μία πολύ καλή χρονιά, γεμάτη χρονιά χωρίς τραυματισμούς πάνω απ' όλα και επειδή έχω έναν χρόνο συμβόλαιο, να μπορέσω να πάρω μία καλή μεταγραφή μετά».
Keywords
Τυχαία Θέματα