Σλούκας: “Νίκη-δήλωση, καλύτερος ψηλός στην Ευρώπη ο Λεσόρ”

Αναλυτικά:

“Ήταν δύσκολος μήνας για μένα με τον τραυματισμό μου στον προσαγωγό στην Μπασκόνια. Προσπάθησα να μπω πιο γρήγορα. Έπαθα υποτροπή, είχα πόνο. Πιο πολύ κακό έκανα στην ομάδα, παρά βοηθούσα. Πλέον είμαι καλά, προπονήθηκα καλά. Δεν έχω πρόβλημα. Όλη η ομάδα προπονήθηκε κατάλληλα.

Ξέρουμε ότι στον κόουτς αρέσει να παίζει mind games. Πιστεύαμε στη νίκη εδώ μετά το στραπάτσο στο Κύπελλο. Το θέλαμε, ξέρουμε όλοι ότι ο Παναθηναϊκός

τρέφεται με τίτλους.

Θέλαμε μία νίκη για να δείξουμε ότι είμαστε στο σωστό δρόμο. Η νίκη είναι διπλή σήμερα και οφείλουμε να κερδίσουμε και τα επόμενα παιχνίδια. Πολλές ομάδες είναι κοντά στην τετράδα. Είχε και βαθμολογική σημασία , ήταν ματς γοήτρου, όμως οι παίκτες δεν περιμένουν ένα παιχνίδι για να φτιάξουν την ψυχολογία τους.

Το Κύπελλο δεν ήταν ο πιο σημαντικός τίτλος, όμως ήταν απέναντι στον Ολυμπιακό και είναι ένας τίτλος. Σήμερα δείξαμε πως είμαστε στο σωστό δρόμο. Και ο κόουτς άνοιξε το rotation, ο Ιωάννης (Παπαπέτρου) έκανε ένα βήμα παραπάνω, και ο Χουάντσο προσέφερε, 9 παίκτες που έπαιξαν, έβαλε ο καθένας το λιθαράκι του.

Ήταν μια νίκη – statement. Αδιαμφισβήτητα η Ρεάλ είναι η καλύτερη ομάδα της EuroLeague. Ο Παναθηναϊκός απέδειξε ότι είναι στην ελίτ και παλεύει με νύχια και δόντια για το πλεονέκτημα έδρας. Όταν ο Λεσόρ έχει καθαρό μυαλό είναι ο καλύτερος ψηλός της Ευρώπης.

Είναι η πρώτη νίκη του Παναθηναϊκού μέσα στη Μαδρίτη από το 2013, οπότε σήμερα “σκοτώνουμε” φαντάσματα του παρελθόντος”.

Keywords
Τυχαία Θέματα