Σκίμπε: «Δεν νομίζω ότι θα φύγω»

Ο Μίχαελ Σκίμπε προανήγγειλλε αλλαγή στο στυλ παιχνιδιού της Ελλάδας κόντρα στην Κροατία, ενώ δεν θεωρεί ότι το αυριανό θα είναι το τελευταίο του ματς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γερμανός τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου εν' όψει της ρεβάνς με τους Κροάτες για τα μπαράζ πρόκρισης στο Μουντιάλ:

Για το αν θα αλλάξει στυλ παιχνιδιού αύριο: «Φυσικά πρέπει να αλλάξουμε
τρόπο παιχνιδιού δεδομένου του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα. Δεν μπορώ φυσικά να σας πω συγκεκριμένα πράγματα για το πλάνο μας, όμως είναι δεδομένο πως θα είναι ένας δύσκολος αγώνας, γιατί η Κροατία τα πήγε εξαιρετικά κι εμείς όχι. Εμείς έχουμε ακόμα μία δεύτερη ευκαιρία και πρέπει να παίξουμε καλύτερα από το πρώτο παιχνίδι».

Για το γεγονός ότι η Ελλάδα θεωρείται αμυντικογενής ομάδα: «Συμφωνώ, αλλά έχουμε δείξει πως μπορούμε να είμαστε καλοί και στο επιθετικό κομμάτι, όμως ίσως το ελληνικό στυλ παιχνιδιού έχει να κάνει περισσότερο με την άμυνα. Αύριο όμως πρέπει να αντιδράσουμε και για μας αλλά και για τον κόσμο, για να αποδείξουμε πως είμαστε ανταγωνιστικοί και μπορούμε να παίξουμε καλά και στην επίθεση. Θα είναι δύσκολο, αλλά μερικές φορές στο ποδόσφαιρο υπάρχουν ενδιαφέροντες αγώνες».

Για το αν έχει ξαναβρεθεί στην ίδια θέση σε αγώνες νοκ - άουτ: «Όχι, όμως δεν έχω παίξει και πολλούς τέτοιους αγώνες. Πριν από λίγα χρόνια με την Εθνική Γερμανίας σε μπαράζ με την Ουκρανία είχαμε μία ισοπαλία στο εκτός έδρας ματς και κερδίσαμε το εντός έδρας παιχνίδι στο Ντόρτμουντ».

Για την κατάσταση του Μήτρογλου: «Περίπου στην ίδια κατάσταση με τον Τοροσίδη, προέρχεται από μακροχρόνια απουσία από τραυματισμό και δεν παίζει στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Είναι όμως πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής για μας μπορεί να σκοράρει σε οποιαδήποτε στιγμή του παιχνιδιού. Ελπίζουμε ότι θα το κάνει αύριο. Είναι ευτυχισμένος στην Γαλλία και στην Μαρσέιγ, αλλά θα δούμε τι θα γίνει αύριο».

Για το αν πιστεύει ότι ο αυριανός θα είναι ο τελευταίος του αγώνας με την Εθνική: «Δεν νομίζω αλλά θα δούμε».
Keywords
Τυχαία Θέματα