Σισέ: «Θα είμαστε πρώτοι…» (video)

Ο Παπ Αμπού Σισέ απολαμβάνει τη ζωή του στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό, όπως τονίζει στη συνέντευξη που παραχώρησε στο novasports και τον Νίκο Γαβαλά. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός που έχει ήδη ξεκινήσει μαθήματα ελληνικών, κάνει έναν απολογισμό της πορείας της ομάδας του στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ μιλάει για τη συνεργασία του με τους συμπαίκτες του, αλλά και
για τις εγχώριες υποχρεώσεις των «ερυθρόλευκων».

Για τη ζωή του στην Ελλάδα και την καριέρα του στους «Πειραιώτες», τονίζει: «Από τη στιγμή που ήρθα έως και τώρα, είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος που βρίσκομαι εδώ. Παρόλο που στην αρχή δεν έπαιζα. Ήταν μία απόφαση του προηγούμενου προπονητή να μην παίζω αρκετά. Ο επόμενος προπονητής με έχει στηρίξει αρκετά. Μου έχει δώσει αρκετές ευκαιρίες. Μου έχει δείξει τη στήριξή του. Όπως γνωρίζεται πολύ καλά έχω πολύ καλές σχέσεις με τον κόσμο, του οποίου τη στήριξη έχω νιώσει και αισθανθεί πολλές φορές. Η δουλειά μου είναι να προπονούμαι συνέχεια και να βελτιώνομαι. Όλα αυτά με κάνουν να νιώθουν πως είμαι μέρος της ομάδας. Έχω νιώσει τη στήριξη του προπονητή. Έχω τις ευκαιρίες μου, παίζω. Και συνεχώς θέλω να βελτιώνομαι και να το αποδεικνύω στον κόσμο».

Για τον κυριακάτικο αγώνα στην Κέρκυρα για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος που θα μεταδοθεί απευθείας από το novasports1HD, αναφέρει: «Αυτή τη στιγμή είμαστε πανέτοιμοι να επανέλθουμε στο πρωτάθλημα. Πιστεύω πως μετά την 12η ή τη 13η αγωνιστική θα είμαστε πρώτοι και πριν από τη διακοπή του Δεκεμβρίου. Και έτσι θα συνεχίσουμε έως το τέλος της χρονιάς».

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Παπ Αμπού Σισέ στο βίντεο του novasports.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα