Σφαιρόπουλος: "Πρέπει να παλέψουμε"

Για το πρώτο παιχνίδι του νέου χρόνου με αντίπαλο την Αρμάνι Μιλάνο, μίλησε στην καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα τραυματισμού:
"Παίζουμε το πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς και του δεύτερου γύρου. Είναι πολύ σημαντικό, με μία ομάδα που ψάχνει μία καινούργια αρχή και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι, να ακολουθήσουμε το πλάνο μας. Κάναμε έναν μίνι-απολογισμό με τους παίκτες για το ποια σημεία μπορούμε να βελτιώσουμε και θα προσπαθήσουμε να το εφαρμόσουμε. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι
κάθε ομάδα θα είναι υποψιασμένη απέναντί μας, με έξτρα κίνητρο. Το ότι η Αρμάνι ενισχύθηκε με τον Κουζμίνσκας δείχνει ότι θα παλέψει μέχρι τέλους...", ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε:
"Πρέπει να είμαστε πολύ αποτελεσματικοί σε προσωπική και ομαδική άμυνα. Αυτό είναι το κλειδί. Η άμυνά μας που μας δίνει αυτό που ζητάμε, πρέπει να είναι και αύριο πολύ δυναμική, ώστε να εξουδετερώσουμε τα ατού των αντιπάλων".
Για τους τραυματισμούς είπε:
"Ο Ρόμπερτς είναι σίγουρα έξω. Ίσως θα μπορούσε να παίξει, αλλά υπάρχει κίνδυνος να τραυματιστεί πιο σοβαρά και να τον χάσουμε για μεγαλύτερο διάστημα. Επειδή έχει σφίξιμο στον οπίσθιο μηριαίο, θεωρούμε ότι είναι καλύτερο να μην παίξει για να μην μετατραπεί σε θλάση. Μάντζαρης, Πρίντεζης και Μιλουτίνοφ προπονήθηκαν χθες, δεν είναι 100% σε αγωνιστικό ρυθμό, αλλά θα είναι κανονικά στη 12άδα. Εκτός απροόπτου, δηλαδή, γιατί έχουν δει πολλά τα μάτια μας".
Keywords
Τυχαία Θέματα