Σφαιρόπουλος: «Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου» (video)

Γιαννίκος Δούσκας και Δημήτρης Καρύδας βρέθηκαν στο αεροδρόμιο για να μιλήσουν με τον προπονητή και τους παίχτες του Ολυμπιακού, λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για το Κάουνας και το ματς με τη Ζαλγκίρις.

Ο προπονητής των "ερυθρόλευκων", Γιάννης Σφαιρόπουλος, ξεκίνησε τις δηλώσεις του αναφερόμενος στις απουσίες της ομάδας:

«Με εμπιστοσύνη στους παίχτες που υπάρχουν, μπορούμε να συνεχίσουμε.
Σίγουρα προσπαθούμε να βρούμε σχήματα που να μπορούν να λειτουργήσουν, καλύπτοντας το κενό των απουσιών. Καλό είναι να μένουμε συγκεντρωμένοι . Πιστεύω σε όλους τους παίχτες μου και ξέρω ότι θα είναι όλοι έτοιμοι.»

Σε ερώτηση για το στυλ παιχνιδιού της Ζαλγκίρις, απάντησε:

«Είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Έχουν ρόλους, χημεία και επιθετικά στοιχεία που έχουμε αναλύσει και θέλουμε να τα χτυπήσουμε. Φυσικά έχει και τρόπους να αμυνθεί. Πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό και συγκέντρωση για να κάνουμε όσα χρειάζονται για να πετύχουμε τη νίκη.»

Για τη θερμή έδρα του Κάουνας ο Σφαιρόπουλος αποκρίθηκε:

«Η έδρα είναι θερμή και θορυβώδης. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Τίποτα να μη χαλάσει τη συγκέντρωσή μας. για να είμαστε έτοιμοι να διαβάσουμε σωστά το παιχνίδι και να αντιδράσουμε.

Τέλος σχετικά με το πρόσημο που θα έβαζε για τη μέχρι τώρα πορεία του Ολυμπιακού, είπε:

« Μόνοι σας απαντάτε ότι το πρόσημο είναι θετικό. Εγώ δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να κάνω απολογισμούς από τώρα. Η Ευρωλίγκα είναι απαιτητική. Μπορεί με ένα ντεφορμάρισμα να χάσεις 4 παιχνίδια και να μείνεις πίσω. Ίσως στο τέλος της κανονικής διάρκειας να μπορέσω να κάνω ένα μικρό απολογισμό.
Keywords
Τυχαία Θέματα