Σέρχιο Ρίκο: «Βγήκε από την εντατική…» (pic)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία, ο Σέρχιο Ρίκο βγήκε από την εντατική και συνεχίζει ν’ αναρρώνει από το κτύπημα αλόγου στο κεφάλι.

Όπως αναφέρει η «ABC de Sevilla» ο τερματοφύλακας της Παρί πηγαίνει πολύ καλύτερα και πλέον βγήκε από την ΜΕΘ, συνεχίζοντας την ανάρρωση του σε θάλαμο νοσοκομείου.

Ο Σέρχιο Ρίκο είχε ανησυχήσει έντονα την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινή γνώμη όταν έγινε γνωστή η είδηση του σοβαρού τραυματισμού του από πτώση που είχε με το άλογο, ωστόσο ο ίδιος αποδεικνύεται μαχητής

της ζωής.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της συζύγου του, Άλμπα Σίλβα, βγήκε από την ΜΕΘ την Τρίτη (4/7) και μεταφέρθηκε σε θάλαμο του νοσοκομείου. “Πλέον θα μπορούμε να είμαστε μαζί του 24 ώρες το 24ωρο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μπορεί να έχει βελτιωθεί πολύ η κατάσταση της υγείας του, αλλά ακόμα είναι άγνωστο το πότε θα μπορούσε ο ποδοσφαιριστής της Παρί να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει σπίτι του. “Δεν μας έχουν πει τίποτα άλλο, αυτή τη στιγμή. Τα πάει πολύ καλά, δόξα τω Θεώ. Δεν ξέρουμε περισσότερα αυτή τη στιγμή”, δήλωσε η σύζυγός του, η οποία δεν έχει φύγει λεπτό από το πλευρό του.

ÚLTIMA HORA
Sergio Rico mejora y ya está en planta: «Estamos muy felices». El portero, que sufrió un accidente con un caballo en El Rocío, ha ido avanzando en las últimas semanas a pesar de que su estado era muy grave https://t.co/6ySODG7rcu #Sevilla

ABC de Sevilla (@abcdesevilla) July 5, 2023
Keywords
Τυχαία Θέματα