Σενάρια για Κότνικ στο λιμάνι

Την περίπτωση του Μάτιτς Κότνικ φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός για τη θέση του αναπληρωματικού τερματοφύλακα, πίσω από τον Σίλβιο Προτό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Πειραιώτες έχουν στραφεί στη συγκεκριμένη λύση, καθώς δεν μπορούν να επαναφέρουν τον Ανδρέα Γιαννιώτη στο έμψυχο δυναμικό τους, πριν το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο Τάκης Λεμονής θέλει μια ακόμα
λύση για την εστία της ομάδας, καθώς αυτή τη στιγμή και με δεδομένη την αποχώρηση του Στέφανου Καπίνο, στο ρόστερ της ομάδας υπάρχουν μόνο οι Προτό και Χουτεσιώτης. Ο 27χρονος τερματοφύλακας του Πανιωνίου φέρεται να αρέσει στους ιθύνοντες των «ερυθρολεύκων», οι οποίοι εξετάζουν την περίπτωσή του, μαζί με άλλες από την ελληνική αγορά.

Από εκεί και πέρα, ο Τάκης Λεμονής αναμένεται να κάνει μια αξιολόγηση του ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδος τις προσεχείς ημέρες, προκειμένου να υπάρξουν εκκαθαρίσει το επόμενο διάστημα. Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να παραδώσει στη διοίκηση μια λίστα με τους παίκτες, που δεν υπολογίζει, προκειμένου να αποχωρήσουν άμεσα από το έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Στόχος των πρωταθλητών Ελλάδος είναι να μειωθεί ο αριθμός του ρόστερ, εν όψει του δεύτερου μισού της εφετινής σεζόν. Παράλληλα, οι διοικούντες περιμένουν και προτάσεις από το εξωτερικό για την παραχώρηση παικτών, που δε βρίσκονται στα βασικά πλάνα του Λεμονή για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.
Keywords
Τυχαία Θέματα