Σε δύσκολη θέση ο Ουζουνίδης

Τα πρόσφατα αρνητικά αποτελέσματα της ΑΕΚ έχουν φέρει τον Μαρίνο Ουζουνίδη σε δύσκολη θέση και πλέον το μέλλον του στον πάγκο της Ένωσης, θα εξαρτηθεί από τα επόμενα αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στις τάξεις των πρωταθλητών Ελλάδος επικρατεί απογοήτευση για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στο Αγρίνιο και την ήττα 2-1 από τον Παναιτωλικό. Οι ιθύνοντες των
«κιτρινόμαυρων» περίμεναν καλύτερη εικόνα στο συγκεκριμένο ματς και φέρονται πλέον να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, σχετικά με το μέλλον του Έλληνα τεχνικού.

Κομβικό θεωρείται, σύμφωνα πάντα με τα ίδια δημοσιεύματα, το ματς της Τρίτης κόντρα στον Άγιαξ για το Champions League. Αν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό, τότε δε θα πρέπει να θεωρείται απίθανη, κάποια απόφαση για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Ένωσης. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης φέρεται δυσαρεστημένος και από την αγωνιστική κατάσταση ορισμένων ποδοσφαιριστών και τη γενικότερη συμπεριφορά τους. Αυτό δεν αποκλείεται να φέρει εξελίξεις το προσεχές διάστημα στην ΑΕΚ.

Τέλος, από την πορεία της ομάδας στις προσεχείς αγωνιστικές του πρωταθλήματος, θα κριθεί και ο μετεγγραφικός σχεδιασμός του Ιανουαρίου. Προτεραιότητα για την Ένωση αποτελούν οι ανανεώσεις συμβολαίων και στη συνέχεια, θα γίνει προσπάθεια για την ενίσχυση του ρόστερ, με ποδοσφαιριστές έτοιμους να προσφέρουν, ώστε να επιστρέψει η ομάδα στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.
Keywords
Τυχαία Θέματα