Σαρωτική η Παρί κόντρα στην Σέλτικ

Η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν καταιγιστική κόντρα στην Σέλτικ στο Παρίσι και σκόρπισε την Σέλτικ με το ευρύ 7-1 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Παριζιάνοι έφτασαν τους 15 βαθμούς έχοντας το απόλυτο των νικών κι εξασφάλισαν ουσιαστικά την πρώτη θέση του 2ου Ομίλου, καθώς θα πρέπει να ηττηθούν με τέσσερα γκολ διαφορά στο Μόναχο από την Μπάγερν.

Η Σέλτικ έκανε το μοιραίο λάθος να
προηγηθεί στο σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό με γκολ του Μούσα Ντεμπελέ.

Από εκεί και μετά οι γηπεδούχοι ήταν ασταμάτητοι. Στο 9’ μετά από πάσα του Ραμπιό ο Νειμάρ έκανε το 1-1 και στο 22’ ο βραζιλιάνος έκανε το 2-1 μετά από πάσα του Βεράτι.
Στο 28’ την σκυτάλη πήρε ο Καβάνι που έκανε το 3-1 μετά από πάσα του Νειμάρ, ενώ στο 35’ ήταν η σειρά του Μ’ Μπαπέ μετά από ασίστ του Μαρκίνιος να κάνει το 4-1, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Παρί φάνηκε να ρίχνει τον ρυθμό αλλά ξαφνικά πήρε πάλι φωτιά. Έκανε το 5-1 στο 75’ με γκολ του Βεράτι και τέσσερα λεπτά μετά το 6-1 με τον Καβάνι μετά από πάσα του Κουρζάβα.
Στο 80’ ο Ντάνι Άλβες έγραψε το τελικό 7-1 μετά από πάσα του Λο Σέλσο.

Η Παρί στις 5/12 παίζει στο Μόναχο με την Μπάγερν ενώ η Σέλτικ την ίδια μέρα υποδέχεται την Άντερλεχτ με πλεονέκτημα (0-3 στο Βέλγιο) στην μάχη για την 3η θέση και την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ.
Keywords
Τυχαία Θέματα