Σάρι: «Το ρεκόρ ανήκει στην ομάδα»

Ο Μαουρίτσιο Σάρι εμφανίστηκε απόλυτα ευχαριστημένος με το αήττητο σερί της Τσέλσι, καθώς η ομάδα του συμπλήρωσε έντεκα ματς χωρίς ήττα στο αγγλικό πρωτάθλημα. Ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε στη νίκη 3-1 των «μπλε» του Λονδίνου επί της Κρίσταλ Πάλας, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον Αλβάρο Μοράτα.

Χαρακτηριστικά, ο Ιταλός τεχνικός υπογράμμισε: «Είμαι λίγο έκπληκτος, αλλά το ρεκόρ δεν είναι του προπονητή είναι της ομάδας. Είμαι τυχερός γιατί έχω πολύ καλούς παίκτες, πολύ τεχνικούς παίκτες, έτσι καταφέραμε να κερδίσουμε χωρίς να έχουμε μεγάλη οργάνωση από άποψη
τακτικής».

Στη συνέχεια, ο προπονητής των Λονδρέζων αναφέρθηκε και στον Αλβάρο Μοράτα: «Ο Μοράτα βελτιώνει την αυτοπεποίθησή του, την προσωπικότητά του, πως να παίζει με την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτόν, Μπορεί να βελτιωθεί περισσότερο γιατί οι τεχνικές και φυσικές του δυνατότητες είναι τεράστιες. Τώρα που έχει την αυτοπεποίθηση μπορεί να τα βελτιώσει όλα».

Τέλος, ο Σάρι υπογράμμισε για το Αζάρ: «Ήταν πολύ σημαντικό να έχουμε τον Αζάρ στον πάγκο. Εκείνη τη στιγμή τον χρειαστήκαμε, μπήκε και σκόραρε. Αφού μας ισοφάρισαν (1-1) είχαμε πρόβλημα, έτσι χρειαζόμασταν επιταχύνσεις, βοήθειες και ο Αζάρ πήρε την ασίστ μέσα σε ένα λεπτό».
Keywords
Τυχαία Θέματα