Σάρι: «Θέλω να ξέρω αν είναι ικανοποιημένοι στην Τσέλσι!»

Το όνομα του βρίσκεται στην λίστα πολλών κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων, αλλά ο ίδιος επιμένει ότι είναι ευτυχισμένος στο Λονδίνο, αν και το μέλλον του φαίνεται ότι θα κριθεί οριστικά μετά το τέλος της εφετινής σεζόν.

Ο Σάρι είναι από τα μεγάλα φαβορί για να αντικαταστήσει τον Αλέγκρι στην Γιουβέντους φέτος το καλοκαίρι, ενώ η Μίλαν και η Ρόμα, .εχουν επίσης ενδιαφερθεί για τον 60χρονο τεχνικό.
Σε συνέντευξη του στα αγγλικά Μέσα, ο Σάρι φάνηκε ήρεμος και συγκεντρωμένος στον
επερχόμενο τελικό του Γιουρόπα Λιγκ.

«Το μέλλον μου είναι την Τετάρτη, πρέπει αυτό μόνο να σκεφτώ. Έχουν απομείνει δύο χρόνια συμβολαίου με την ομάδα. Θα μιλήσω στους διοικούντες, καθώς θέλω να δω αν είναι ευχαριστημένοι μαζί μου. Όπως γνωρίζετε, μου αρέσει πολύ η Premier League, νομίζω ότι είναι το πιο σημαντικό πρωτάθλημα Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ!
Η Τσέλσι είναι μία από τις σημαντικότερες ομάδες στην Πρέμιερ Λιγκ.

Παρά το γεγονός ότι ο Σάρι δεσμεύεται με συμβόλαιο, θεωρεί λογικό να γίνουν εκ νέου συζητήσεις με τον σύλλογο με το τέλος της εφετινής σεζόν.
«Είναι φυσιολογικό να μιλάς με τον σύλλογο στο τέλος της σεζόν, είναι φυσιολογικό επαναλαμβάνω».

Ο 60χρονος Ιταλός θεωρεί ότι η σεζόν είναι επιτυχημένη για τον λονδρέζικο σύλλογο.
«Νομίζω ότι είχαμε μια καλή σεζόν, φυσικά με πολλά προβλήματα. Έχουμε χάσει δύο ή τρεις αγώνες πολύ άσχημα. Τερματίσαμε στην 3η θέση στο πρωτάθλημα, φτάσαμε στον τελικό του Λιγκ Καπ και τώρα έχουμε την ευκαιρία να κατακτήσουμε το Γιουρόπα Λιγκ.
Εάν καταφέρουμε να νικήσουμε την Άρσεναλ, τότε θα έχει ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο μία επιτυχημένη σεζόν.
Αυτή η ομάδα αξίζει να συνεχίσει και να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο. Δεν γνωρίζω την ημερομηνία της συνάντησης, αν τελικά υπάρξει. Είναι σαφές ότι έχω συμβόλαιο.
Δεν γνωρίζω την κατάσταση και το ποια είναι η γνώμη των οπαδών και των Μέσων ενημέρωσης.

Το μέλλον μου είναι ο τελικός, δεν είμαι σε θέση να σκεφτώ την επόμενη σεζόν ή κάτι περισσότερο.
Δέκα μήνες σκληρής δουλειάς και στη συνέχεια όλα κρίνονται σε 90 λεπτά, αυτό δεν είναι σωστό. Είστε χαρούμενοι με τη δουλειά μου ή όχι;»

Ο Σάρι αποκάλυψε ότι μίλησε με τον ιδιοκτήτη της Τσέλσι Ρομάν Αμπράμοβιτς στη Βοστώνη, αν και διευκρίνισε η συζήτηση δεν ήρθε για το μέλλον του.
«Ο ιδιοκτήτης ήταν εκεί για να ρωτήσει την κατάσταση του Ρούμπεν Λόφτους – Τσικ για περίπου ένα λεπτό».
Keywords
Τυχαία Θέματα