Σαλερνιτάνα: Παρουσίασε τον Ιντσάγκι

Ο Πάουλο Σόουζα αποχώρησε από τον πάγκο της Σαλερνιτάνα και ο Φιλίπο Ιντσάγκι ανακοινώθηκε και παρουσιάστηκε ως νέος προπονητής του συλλόγου.

Benvenuto Mister Inzaghi #Inzaghi #macteanimo #forzagranata #salernitana #uss1919 pic.twitter.com/dMUWVWaEjB

— US Salernitana 1919 (@OfficialUSS1919) October 11, 2023

“Το Σαλέρνο είναι το ιδανικό

πρότζεκτ για εμένα αυτή τη στιγμή. Αν κάτι με ανησυχούσε δεν θα ήμουν εδώ. Τα αποτελέσματα έρχονται με τη δουλειά αλλά χρειάζεται και υπομονή. Οι δημοσιογράφοι με τρομάζουν περισσότερο. Αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε βοήθεια. Προέρχομαι από μια συγκεκριμένη εμπειρία. Ο ενθουσιασμός του προέδρου με άγγιξε, βλέπω την προσωπική ταλαιπωρία του, βλέπω την ομάδα προτελευταία και θέλω να τον κάνω περήφανο. Ανυπομονώ να ξεκινήσω. Τρεις μέρες κυκλοφορώ με την ίδια τσάντα και ξενύχτησα περιμένοντας την τελική απάντηση του ιδιοκτήτη. Τα παιδιά μου έκλαιγαν, αλλά το πάθος μου για αυτή τη δουλειά είναι μοναδικό. Κανείς δεν μου χάρισε ποτέ τίποτα. Εγώ αυτό που θα ζητήσω από την ομάδα είναι να ιδρώσει τη φανέλα».

Η Σαλερνιτάνα δεν έχει νίκη μετά από οκτώ αγώνες στην Ιταλία (…τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες) και ο Πίπο Ιντσάγκι θα κάνει πρεμιέρα την επόμενη αγωνιστική (22 Οκτωβρίου) στον εντός έδρας αγώνα με την Κάλιαρι του Κλάουντιο Ρανιέρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα