Σάκοτα: «Δύσκολη ομάδα η Στρασμπούρ»

Ο Ντράγκαν Σάκοτα υπογράμμισε πως η αποστολή της ΑΕΚ κόντρα στη Στρασμπούρ θα είναι αρκετά δύσκολη, ενώ έπλεξε το εγκώμιο της αντιπάλου της Ένωσης στο Basketball Champions League. Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» απέφυγε να αναφερθεί στα μετεγγραφικά σενάρια της ομάδας του, καθώς υπογράμμισε πως προτεραιότητα αποτελεί η αναμέτρηση της Τρίτης.

Αρχικά, ο Σάκοτα δήλωσε: «Το
πιο επικίνδυνο είναι το παιχνίδι των γκαρντ. Είναι μια ομάδα που μπορεί να σουτάρει και από έξω. Είναι επικίνδυνη ομάδα. Παίζει συνήθως με τρία γκαρντ. Στα επιθετικά είναι επικίνδυνη και θέλει προσοχή το transition. Εγώ πάω ενάμιση μήνα πίσω. Παίζουμε 50 ημέρες κάθε ματς σαν τελικό. Νομίζω πως πλέον έχουμε συνηθίσει. Μετά τον αγώνα με την Εστουντιάντες. Δυστυχώς αυτό το μήνα είχαμε έξι ταξίδια που επιβάρυναν την ομάδα».

Στη συνέχεια, ο κόουτς της ΑΕΚ συμπλήρωσε: «Εμείς θέλουμε να διορθώσουμε τη χημεία της ομάδας, με προσθήκες, όμως δεν είναι εύκολο να πάρεις ένα παίκτη και να λειτουργήσει. Ειδικά αν είναι γκαρντ. Οι ψηλοί προσαρμόζονται πιο εύκολα. Μπορεί ο καινούργιο να παίζει καλύτερα από τους υπόλοιπους. Οι καινούργιοι είναι βοήθεια στην αρχή. Αυτή τη στιγμή καλύτερα να μην πούμε ονόματα. Αυτό που έχει σημασία είναι το αγωνιστικό. Πρέπει να υπάρχει ηρεμία στο αγωνιστικό. Αυτή τη στιγμή προτεραιότητα είναι το παιχνίδι».
Keywords
Τυχαία Θέματα