Σάκχοφ: «Μια νίκη για να πάρουμε μπροστά»

Ο Γεβγκέν Σάκχοφ δηλώνει ότι η κατάκτηση του τίτλου εξαρτάται από τον ΠΑΟΚ και τονίζει ότι η πρώτη εκτός έδρας νίκη της σεζόν μπορεί να έρθει στην Ξάνθη.

Αναλυτικά όσα είπε ο παίκτης του ΠΑΟΚ στην SportDay:

«Όλο το πρόβλημα είναι στο μυαλό. Το πιο σημαντικό είναι η αντίδραση που πρέπει να έχουμε όταν χάνουμε
τη μπάλα. Για παράδειγμα στο ματς με τον πανιώνιο όταν συνέβη αυτό αντιδράσαμε σαν τρελοί, χάσαμε τις ισορροπίες μας, δεν μείναμε ήρεμοι και προσηλωμένοι στο πώς θα κάνουμε το παιχνίδι μας».

Για την εικόνα στα εκτός έδρας παιχνίδια: «Η πίεση είναι φυσιολογική σε έναν μεγάλο σύλλογο που κάνει πρωταθλητισμό. Στα περισσότερα εκτός έδρας παιχνίδια, είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Αντίθετα ο αντίπαλός μας με δύο ευκαιρίες έβαλε ισάριθμα γκολ».

Για τη μάχη του τίτλου: «Το πρωτάθλημα από εμάς εξαρτάται, δεν έχει φύγει από τα χέρια μας η διεκδίκησή του, πρέπει να συνεχίσουμε να μαχόμαστε και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Πιστεύω ότι μία νίκη μας λείπει για να πάρουμε μπροστά».

Για το αν το πρώτο διπλό μπορεί να έρθει στην Ξάνθη: «Μακάρι, αλλά αυτό λέγαμε και για το προηγούμενο ματς. Πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο...».

Για το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή το πιο σημαντικό από όλα είναι να είμαστε ενωμένοι. Καταλαβαίνω τους οπαδούς που θέλουν να κερδίζουμε κι αυτό είναι το σωστό, αλλά με μία ήττα ή μία ισοπαλία δεν χάθηκε η χρονιά. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας. Δεν είναι ό,τι καλύτερο να μπαίνουμε σε έναν αγώνα σκεπτόμενοι ότι είναι το ματς δίχως αύριο».
Keywords
Τυχαία Θέματα