Ριβάλντο: «Η σημαντικότερη στιγμή στην καριέρα μου όταν κέρδισα την Χρυσή Μπάλα»

Ο Ριβάλντο αναφέρθηκε στην περίοδο που αγωνιζόταν για την Μπαρτσελόνα, αλλά και στο ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που δεν γνωρίζει αν όντως ήταν αλήθεια.

«Λοιπόν, υπήρχε μεγάλη συζήτηση όταν ήμουν στην Μπαρτσελόνα ότι ο σύλλογος θα με μετέφερε στην Αγγλία, αλλά ποτέ δεν είχα την ευκαιρία. Σε όλες τις εφημερίδες στην Βαρκελώνη γινόταν ένας σαματάς ότι πολλοί μάνατζερ συζητούσαν για μένα, δεν γνωρίζω πόσο αληθινό είναι αυτό, αλλά στον τύπο έλεγαν ότι η Μάντσεστερ ενδιαφερόταν», δήλωσε στο Betsafe Star Sixes 2017.

Ωστόσο,
συμπλήρωσε για τους προπονητές που είχε και την σημαντικότερη στιγμή στην καριέρα του όταν βραβεύτηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στο κόσμο: « Το 1999 αναδείχθηκα ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο και για εμένα ήταν πολύ σημαντικό. Ήρθα από μια φτωχή οικογένεια και όταν έγινα ο καλύτερος παίκτης στο κόσμο ήταν απίστευτο. Δεν μπορείς να το πιστεύεις όταν συμβαίνει και θυμάσαι όταν είσαι μικρός και ναι νομίζω ότι ήταν η πιο σημαντική στιγμή στην ζωή μου. Ξεκινάς όπως εκατομμύρια ποδοσφαιριστές και μετά γίνεσαι το νούμερο ένα στο κόσμο είναι εντυπωσιακό. Είχα πολλούς προπονητές σε Βραζιλία και Ισπανία. Όταν ήμουν μικρός στην Βραζιλία έπρεπε να προπονούμαι πολύ και πάντα σεβόμουν τον προπονητή μου, ήθελε πάντα να κάνω σωστά τα πράγματα και ένα πράγμα που πάντα με ρωτούσε ο προπονητής μου είναι να είμαι αφομοιωμένος στην προπόνηση μου και αν ευχαριστώ το ποδόσφαιρο για όσα μου έμαθε».
Keywords
Τυχαία Θέματα