Ριμπερί: «Ο διάδοχος του Μέσι είναι ο Εμπαπέ»

Ο Φρανκ Ριμπερί παραχώρησε συνέντευξη στην Bild και αποθέωσε τον Κίλιαν Εμπαπέ τονίζοντας ότι αυτός είναι που διαδεχθεί τον Λιονέλ Μέσι.

Ο θρύλος της Μπάγερν Μονάχου αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια και να στραφεί στην προπονητική. Είναι βοηθός προπονητή στη Σαλερνιτάνα ενώ βρίσκεται δίπλα στον Πάουλο Σόουζα. Ο Γάλλος θέλει να γίνει προπονητής μιας και απολαμβάνει την πίεση.

Αναλυτικά όσα είπε για τις σκέψεις του να γίνει προπονητής:

«Αυτός ακριβώς είναι

ο στόχος μου, να γίνω πρώτος προπονητής. Για αυτό προετοιμάζομαι, για να είμαι έτοιμος στο μέλλον. Όταν αναλάβω το πόστο του πρώτου προπονητή θα έχω την ευκαιρία να ξανά ανακαλύψω όλη εκείνη την πίεση και την αδρεναλίνη που σου προσφέρει η προετοιμασία και η διάρκεια ενός αγώνα. Πραγματικά δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό, το χρειάζομαι για να είμαι χαρούμενος».

Τα όσα είπε για τον Εμπαπέ:

« Σήμερα, είναι αναμφίβολα ο διάδοχος του Λιονέλ Μέσι, στην κορυφή της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής σκηνής. Το παιχνίδι του διακρίνεται από τεράστια φρεσκάδα, ενέργεια και είναι πάντα ”πεινασμένος”. Σίγουρα θα αποτελέσει τον κορυφαίο κίνδυνο για την άμυνα της Μπάγερν Μονάχου».

Keywords
Τυχαία Θέματα