Ρεν-Λοριάν 1-2: Άλμα παραμονής!

Ρεν και Λοριάν αναμετρήθηκαν στο “Roazhon Park” στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Ligue 1. Οι φιλοξενούμενοι, με τον Πάνο Κατσέρη στην αρχική τους σύνθεση, πήραν μια τεράστια νίκη με 2-1 κι έκαναν μεγάλο βήμα για τον στόχο τους, που είναι η παραμονή. Το γκολ για τους φιλοξενούμενους έβαλε ο Μπάμπα στο 60′ κι ο Κρούπι στο 90′. Μείωσε στις καθυστερήσεις ο Γκουιρί.

Στους 36 βαθμούς έμεινε η Ρεν, που ηττήθηκε στο γήπεδό της και έμεινε πίσω στο κυνήγι

της ευρωπαϊκής θέσης. Στους 25 ανέβηκε η Λοριάν κι απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη.

Το ματς

Μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο για τις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να έχουν μια ελαφρά υπεροχή. Οι Ντουέ και Καλιμουέντο απείλησαν, αλλά ο Εμβογκό αντέδρασε σωστά. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τις δικές τους στιγμές στην αρχή του αγώνα, αλλά αρκέστηκαν σε έναν λίγο πιο παθητικό ρόλο.

Στο δεύτερο μέρος η Λοριάν θα ανοίξει το σκορ. Στο 60′ η μπάλα θα κολλήσει στη περιοχή κι ο Μπάμπα θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Η Ρεν θα προσπαθήσει με αλλαγές να αλλάξει τη ροή του παιχνιδιού, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν και δεύτερο γκολ στο 90′ με σκόρερ τον Κρούπι, που είχε πει στην αλλαγή του Μπάμπα. Το μόνο που κατάφερε η Ρεν ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις με τον Γκουιρί.

Ρεν (Στεφάν): Μανταντά, Σεϊντού (72′ Ντουέ), Ομάρι (82′ Γουόρ), Τεατέ, Τρουφέ, Σανταμαρία (67′ Γκουιρί), Μπουριζό, Μπλας, Τεριέ, Ντουέ (82′ Σαλάχ), Καλιμουέντο (82′ Γιλντιρίμ)

Λοριάν (Λε Μπρι):Εμβογκό, Ατζέι, Λαπόρτ, Ισαάκ Τουρέ, Κατσέρης (82′ Καλούλου), Αμπεργκέλ, Μπακαγιόκο, Λε Μπρί, Κάρι (82′ Αϊγεγκούν), Πονσό, Μπάμπα (82′ Κρούπι)

Keywords
Τυχαία Θέματα