Ρέι Ουίλκινς: «Δεν ενδιαφέρεται για τον Οζίλ η Γιουνάιτεντ»

Με το συμβόλαιο του Οζίλ να λήγει στο τέλος της σεζόν, και τον ίδιο να μην ενδιαφέρεται, μέχρι στιγμής, να ανανεώσει την συνεργασία του με την Άρσεναλ, πολλές ομάδες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους να τον αποκτήσουν.

Σε δηλώσεις που έκανε ο «θρύλος» της Τσέλσι, Ρέι Ουίλκινς, ο Μουρίνιο δύσκολα θα θελήσει να εντάξει τον 29χρονο Γερμανό στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας του.

Παρά την πολύ καλή σχέση που έχουν από την κοινή τους θητεία στην Ρεάλ, ο Οζίλ δεν ταιριάζει με τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά της Γιουνάιτεντ.


Είναι παίχτης που θέλει την μπάλα στα πόδια του για να οργανώνει το παιχνίδι, ενώ αντιθέτως είναι κακός στην κίνηση στον χώρο. Τέτοιο παίχτη έχει ο Μουρίνιο και μάλιστα τον έχει «χρυσοπληρώσει» (Πογκμπά).

Κατά τον Ουίλκινς ο Γουίλιαν της Τσέλσι είναι ένας παίχτης που ταιριάζει γάντι στην φιλοσοφία του Πορτογάλου προπονητή. Αυτό, σε συνδυασμό με την εξίσου καλή του συνεργασία, στην δεύτερη θητεία του Special One στον λονδρέζικο σύλλογο, καθιστούν αρκετά πιθανή την μετακίνηση του Βραζιλιάνου στο Μάντσεστερ.
Keywords
Τυχαία Θέματα